Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile șlefuitorilor: Yuri Vârlan

Yuri Vârlan, Trainer, Coach, Mentor și Antreprenor în serie cu o competență de peste 30 de ani în afaceri. Expert în sistemul de auto-cunoaștere accelerată ”ALMUZA”
  1. 𝘾𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙫𝙤𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙖𝙞 𝙖𝙫𝙪𝙩 𝙘𝙪 𝙖𝙛𝙖𝙘𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙩𝙖 𝙨𝙖𝙪 𝙞̂𝙣 𝙫𝙞𝙖𝙩̦𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖̆?

Provocarea mea majoră a fost să găsesc răspunsuri la întrebările ce mă frământau în continuu: De ce a trebuit să sufăr atât de mult în toate domeniile vieții mele? De ce mi s-au întâmplat așa de multe accidente diverse în viață? De ce toată viața mea era un Roller Coster continuu, ba foarte sus, ba foarte jos, inclusiv în afaceri, relații, sănătate etc.?

  • 𝘾𝙖𝙧𝙚 𝙨𝙪𝙣𝙩 2-3 𝙛𝙧𝙪𝙨𝙩𝙧𝙖̆𝙧𝙞/𝙥𝙧𝙤𝙗𝙡𝙚𝙢𝙚 𝙡𝙚𝙜𝙖𝙩𝙚 𝙙𝙚 𝙖𝙘𝙚𝙖𝙨𝙩𝙖̆ 𝙥𝙧𝙤𝙫𝙤𝙘𝙖𝙧𝙚?

Mă frustra foarte mult faptul că nu găseam răspunsuri clare și logice de ce se întâmplă toate acestea cu mine, chiar dacă în mare parte făceam cam aceleași lucruri pe care le făceau și alte persoane de succes din domeniul respectiv. Și mai tare mă frustra faptul că ceea ce învățasem la școală și la numeroasele facultăți pe care le-am absolvit, nu funcționa corespunzător și în viața mea. Iar de aici îmi apăruse încă o frustrare majoră de parcă nu îmi găseam locul meu în lume, nu-mi vedeam propria mea cale unică, chiar dacă simțeam că aceasta trebuie să existe…

  • 𝘾𝙪𝙢 𝙩̦𝙞-𝙖𝙪 𝙞𝙢𝙥𝙖𝙘𝙩𝙖𝙩 𝙖𝙛𝙖𝙘𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙨̦𝙞 𝙫𝙞𝙖𝙩̦𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖̆

Și da, într-adevăr aceste frustrări acumulate mi-au impactat viața enorm de mult atât pe plan personal cât și profesional, pentru că depuneam foarte mult efort în a realiza ceva și chiar avusesem anumite succese notabile, doar că la un moment dat cumva totul se ”prăbușea” din nou. Iar unele ”prăbușiri” au fost extrem de dureroase atât fizic cât și psihic. Cu toate acestea sunt foarte recunoscător pentru faptul că am avut puterea să mă recuperez și să reîncep din nou și din nou de la zero sau chiar de la sub zero.

4. 𝘾𝙖̂𝙣𝙙 𝙖𝙞 𝙖𝙪𝙯𝙞𝙩 𝙙𝙚 𝙎𝙞𝙨𝙩𝙚𝙢𝙪𝙡 𝙎𝙚𝙢𝙞𝙣𝙩̦𝙚𝙡𝙤𝙧?

De Sistemul Semințelor am auzit prima dată încă din 2014, iar de această comunitate minunată a Șlefuitorilor am dat în 2015, după ce câteva luni în urmă mă rostogolisem cu mașina și îmi pusesem multe întrebări existențiale.

5. 𝘾𝙖𝙧𝙚 𝙨𝙪𝙣𝙩 2-3 𝙡𝙪𝙘𝙧𝙪𝙧𝙞 𝙥𝙚 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙡𝙚-𝙖𝙞 𝙛𝙖̆𝙘𝙪𝙩 𝙘𝙪 𝙨𝙞𝙨𝙩𝙚𝙢𝙪𝙡 𝙨𝙚𝙢𝙞𝙣𝙩̦𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖 𝙧𝙚𝙯𝙤𝙡𝙫𝙖 𝙖𝙘𝙚𝙖 𝙥𝙧𝙤𝙫𝙤𝙘𝙖𝙧𝙚?

Deoarece eu mult mi-am dorit răspunsuri clare și logice la multiple și diverse provocări de viață, precum și la diverse probleme existențiale, inclusiv cum funcționează această lume, atenția mea în ultimii ani s-a îndreptat în special către susținerea proiectelor legate de cunoaștere a mentorilor mei, inclusiv a multiplelor proiecte inițiate de Geshe Michael. Și acum îmi aduc aminte cu mare bucure cum în 2018 după ce am ieșit dintr-un business de comerț, am plantat masiv în astfel de proiecte.

6. 𝘾𝙚 𝙧𝙚𝙯𝙪𝙡𝙩𝙖𝙩𝙚 𝙖𝙞 𝙖𝙫𝙪𝙩 𝙨̦𝙞 𝙘𝙪𝙢 𝙩𝙚 𝙛𝙖𝙘 𝙚𝙡𝙚 𝙨𝙖̆ 𝙩𝙚 𝙨𝙞𝙢𝙩̦𝙞 𝙖𝙘𝙪𝙢?

Și da, acele semințe plantate masiv în proiecte legate de cunoaștere, mi-au înflorit foarte frumos prin faptul că am primit deja acces la o vastă cunoaștere ”secretă” de care aveam nevoie și am impresia că încă pe departe nu au înflorit încă toate acele semințe scumpe. 😊 Iar acum mă bucur extrem de mult că pot și eu la rândul meu să împart cunoașterea și experiența mea de viață foarte valoroasă cu studenții mei, astfel încât aceștia să evite să treacă prin toate ”hopurile și chinurile” prin care am trecut eu cândva.

7. 𝙄̂𝙣 𝙜𝙚𝙣𝙚𝙧𝙖𝙡, 𝙘𝙚 𝙖𝙘𝙩̦𝙞𝙪𝙣𝙞 𝙨𝙪𝙣𝙩 𝙣𝙚𝙘𝙚𝙨𝙖𝙧𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖 𝙧𝙚𝙪𝙨̦𝙞 𝙞̂𝙣 𝙫𝙞𝙖𝙩̦𝙖̆?

Eu am ajuns la concluzia, că pentru a reuși în această viață în primul rând este absolut necesar ca omul să-și găsească sau să-și regăsească propria sa Cale Unică, potrivită doar pentru el, și cum îi spun eu – calea norocoasă în viață. Sau altfel spus să-și găsească aceea Chemare (eng. Calling), aceea poftă de viață, care efectiv să îl forțeze să se trezească dimineața foarte devreme plin de energie și bucurie, posedat de gândul de a realiza ceva cu adevărat util în această viață și astfel să-și aducă contribuția sa la crearea unei lumi mai bune.

8. 𝘾𝙪 𝙘𝙚 𝙩𝙚 𝙤𝙘𝙪𝙥𝙞 𝙞̂𝙣 𝙥𝙧𝙚𝙯𝙚𝙣𝙩 – 𝙙𝙚𝙨𝙘𝙧𝙞𝙚 𝙥𝙚 𝙨𝙘𝙪𝙧𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙨𝙚𝙡𝙚/𝙨𝙚𝙧𝙫𝙞𝙘𝙞𝙞𝙡𝙚 𝙩𝙖𝙡𝙚

Ceea ce am plantat masiv – aia și fac acum! 😊 Adică, sunt Trainer și împărtășesc cu oamenii din cunoașterea și experiența mea unică. Astfel am dezvoltat un program educațional ”Almuza 3N”, ce îi ajută pe oameni să-și (re)găsească rapid calea lor unică și norocoasă în viață conform datei lor de naștere, oferindu-le soluții reale la orice probleme sau provocări specifice lor, chiar dacă aceștia nu cred în existența unui scop al vieții. Asta pentru că eu sunt pe undeva un idealist, deoarece cred cu tărie în ideea că, dacă fiecare dintre noi ar merge cu bucurie pe propria sa cale adevărată și unică, și-ar elibera propriile sale talente și și-ar descoperi potențialul ascuns, atunci nu ar mai exista în lume atâtea ”ciocniri”, invidie, ură, războaie etc., iar pământul ar deveni un loc mult mai frumos și mai bun de conviețuire și împlinire pentru fiecare dintre noi.

9. 𝙐𝙣𝙙𝙚 𝙩𝙚 𝙥𝙤𝙩 𝙜𝙖̆𝙨𝙞 𝙤𝙖𝙢𝙚𝙣𝙞𝙞?

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!