Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile șlefuitorilor: Laurențiu Gheorghe

Laurențiu Gheorghe, antreprenor de 26 ani, tată a 2 copii frumoși și realizați.

  1. 𝘾𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙫𝙤𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙖𝙞 𝙖𝙫𝙪𝙩 𝙘𝙪 𝙖𝙛𝙖𝙘𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙩𝙖 𝙨𝙖𝙪 𝙞̂𝙣 𝙫𝙞𝙖𝙩̦𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖̆?

În afacere am avut toate provocările posibile, legate de cheltuieli neprevăzute, probleme de personal, fluctuații și probleme pe partea de flux financiar, pierderi din diverse cauze, parteneri neserioși.

  • 𝘾𝙖𝙧𝙚 𝙨𝙪𝙣𝙩 2-3 𝙛𝙧𝙪𝙨𝙩𝙧𝙖̆𝙧𝙞/𝙥𝙧𝙤𝙗𝙡𝙚𝙢𝙚 𝙡𝙚𝙜𝙖𝙩𝙚 𝙙𝙚 𝙖𝙘𝙚𝙖𝙨𝙩𝙖̆ 𝙥𝙧𝙤𝙫𝙤𝙘𝙖𝙧𝙚?

Principala frustrare este ca ai senzația că aceste probleme apar fără ca tu sa poți face ceva; uneori ai “ghinion”, uneori pur și simplu lucrurile se mișcă într-o direcție total opusă la ceea ce intenționezi tu sa faci.

Iei măsuri pentru corectarea  / rezolvarea problemelor și apar alte probleme similare, din zone de unde nu te așteptai.

Uneori ai senzația ca ești într-un cerc din care nu poți să ieși…cu toate că depui eforturi.

  • 𝘾𝙪𝙢 𝙩̦𝙞-𝙖𝙪 𝙞𝙢𝙥𝙖𝙘𝙩𝙖𝙩 𝙖𝙛𝙖𝙘𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙨̦𝙞 𝙫𝙞𝙖𝙩̦𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖̆

În viața personală, probleme din business se reflectă în prea puțin timp pe care îți rămâne să-l petreci cu familia, un anumit nivel de stres acumulat ce duce la o capacitate redusă de implicare în problemele familiei; uneori nu te mai poți detașa de multitudinea problemelor din business și asta impactează negativ relaționarea cu membrii familiei, cu prietenii.

4. 𝘾𝙖̂𝙣𝙙 𝙖𝙞 𝙖𝙪𝙯𝙞𝙩 𝙙𝙚 𝙎𝙞𝙨𝙩𝙚𝙢𝙪𝙡 𝙎𝙚𝙢𝙞𝙣𝙩̦𝙚𝙡𝙤𝙧?

Am auzit de sistemul semințelor după ce am citit Șlefuitorul de diamante (carte primita de la Liviu Taloi prin anul 2015). Imediat am citit și Management Karmic, carte care mi-a clarificat multe probleme legate de business; unele lucruri le simțeam, dar nu îmi erau suficient de clare ca să le și aplic în activitatea curentă; apoi, din nevoia de a înțelege cat mai bine, între anii 2015-2018 am ascultat cursurile care erau disponibile pe YouTube cu Gabriela Bălan, dar am învățat foarte multe și de la alți oameni.

5. 𝘾𝙖𝙧𝙚 𝙨𝙪𝙣𝙩 2-3 𝙡𝙪𝙘𝙧𝙪𝙧𝙞 𝙥𝙚 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙡𝙚-𝙖𝙞 𝙛𝙖̆𝙘𝙪𝙩 𝙘𝙪 𝙨𝙞𝙨𝙩𝙚𝙢𝙪𝙡 𝙨𝙚𝙢𝙞𝙣𝙩̦𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖 𝙧𝙚𝙯𝙤𝙡𝙫𝙖 𝙖𝙘𝙚𝙖 𝙥𝙧𝙤𝙫𝙤𝙘𝙖𝙧𝙚?

În primul rând am înțeles ce înseamnă vacuitatea, cum funcționează lucrurile, am înțeles că poți caută și găsi în tine toate cauzele problemelor și atunci apar și soluțiile pe termen lung. Am început să aplic in business aceste principii, dar și in toate celelalte aspecte ale vieții. În cate luni deja au început să apară primele rezultate, care s-au suprapus peste creșterea capacitații mele de înțelegere (deoarece în tot acest timp eu am continuat să studiez și să înțeleg aspectele legate de modul de funcționare a lucrurilor).

Am înțeles că tot ceea ce experimentam zi de zi este legat (într-o mare măsură) de acțiunile, vorbele și gândurile noastre (aici îmi pare foarte bun exemplul cu colegul de birou care pentru tine este cea mai enervantă persoană din viață dar, pentru altcineva, cum ar fi copilul sau soțul sau, este cea mai iubită persoană); daca noi reușim să schimbam aceste aspecte, vor începe să apară și rezultatele pe măsură.

Pornind de la înțelegerea principalelor greșeli pe care le facem (cele 10 precepte / semințe principale), am mers în continuare cu studierea și înțelegerea unor aspecte din ce în ce mai subtile, dar cu impact direct asupra calității vieții noastre: dezvoltarea compasiunii, încetarea judecării altora (asta tine de înțelegerea funcționarii legii cauzei și efectului), micșorarea până la distrugere a egoismului și a acelei slave deșarte pe care o avem (noi suntem peste alții, noi am reușit sau am muncit ca să avem…fără să înțelegem că, prin ceea ce am primit, avem ocazia sa “plantăm”, să dam mai departe); alături de compasiune, smerenia, integritatea, generozitatea și iubirea sunt virtuți la care trebuie sa lucram zilnic, pentru a putea să pășim într-o lume mai bună.

Schimbările mari încep cu cele mai mici, dar consecvente, pe care trebuie sa le facem, zi de zi (aici…mă gândesc că oceanul, în toata imensitatea lui, este format din picături…).

6. 𝘾𝙚 𝙧𝙚𝙯𝙪𝙡𝙩𝙖𝙩𝙚 𝙖𝙞 𝙖𝙫𝙪𝙩 𝙨̦𝙞 𝙘𝙪𝙢 𝙩𝙚 𝙛𝙖𝙘 𝙚𝙡𝙚 𝙨𝙖̆ 𝙩𝙚 𝙨𝙞𝙢𝙩̦𝙞 𝙖𝙘𝙪𝙢?

Așa cum am spus, după câteva luni, au început să apară primele rezultate; de atunci situația afacerii s-a schimbat mult, toate provocările mai mici sau mai mari au o cu totul altă abordare; tonul de integritate în toate acțiunile este dat de cel care conduce și, inevitabil, acest virus al integrității se răspândește de la angajați până la parteneri.

Prin abordările mele conforme cu principiile din Șlefuitor și Management karmic, am atras atenția unor parteneri de afaceri și sesizez la ei schimbările pe care le fac (prin copierea de la mine a unor bune obiceiuri, prin schimbarea metodelor de abordare). Și așa, încet-încet, lumea în care “funcționezi” se schimba într-o lume mai bună.

În tot acest timp, am realizat și faptul că este chiar mai ușor să ai grijă de alte afaceri (de parteneri), de oameni în general, ajutându-i cu problemele pe care le experimentează, având liniștea ca pentru provocările tale apar soluții, uneori de unde nu te aștepți.

Toate aceste schimbări au dus la câteva avantaje importante: mult mai puțin stres în toate aspectele afacerii, mai mult timp liber pentru mine, bucuria de a vedea aceste schimbări, bucuria de a ajuta oameni și afaceri; primești o energie greu de explicat in cuvinte, cu care ii contaminezi și pe cei din jur.

Ajungi la înțelegerea mai profundă a tuturor situațiilor întâlnite. Te întâlnești cu o persoana care te enervează, sau îți provoacă o stare de inconfort…..dacă poți să accepți ca acea situație este ceva din care TU trebuie să înveți, să “ajustezi” la acțiunile tale, nu numai că nu te mai enervezi, ci ajungi să îi mulțumești (în gând) că ți-a dat ocazia să înțelegi, să înveți și astfel să evoluezi. Și atunci, starea de enervare devine o stare de recunoștință, ajungând până la compasiune și iubire.

7. 𝙄̂𝙣 𝙜𝙚𝙣𝙚𝙧𝙖𝙡, 𝙘𝙚 𝙖𝙘𝙩̦𝙞𝙪𝙣𝙞 𝙨𝙪𝙣𝙩 𝙣𝙚𝙘𝙚𝙨𝙖𝙧𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖 𝙧𝙚𝙪𝙨̦𝙞 𝙞̂𝙣 𝙫𝙞𝙖𝙩̦𝙖̆?

Ca să reușim în viață, aș concluziona că trebuie să facem acele schimbări la noi (prin cele mai mici și aparent neimportante acțiuni zilnice) care în timp duc la schimbări majore în toate aspectele vieții. Când vom înțelege că viața noastră depinde de noi într-o foarte mare măsură (ceea ce nu depinde de noi nu înseamnă că este hazard sau că depinde de alții!) și că putem să luăm în mâini frâiele vieții noastre, atunci vom reuși să facem toate schimbările pe care le dorim (asta și dacă înțelegem că ceea ce dorim trebuie să fie în consens cu legile universale).

8. 𝘾𝙪 𝙘𝙚 𝙩𝙚 𝙤𝙘𝙪𝙥𝙞 𝙞̂𝙣 𝙥𝙧𝙚𝙯𝙚𝙣𝙩 – 𝙙𝙚𝙨𝙘𝙧𝙞𝙚 𝙥𝙚 𝙨𝙘𝙪𝙧𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙨𝙚𝙡𝙚/𝙨𝙚𝙧𝙫𝙞𝙘𝙞𝙞𝙡𝙚 𝙩𝙖𝙡𝙚

Ca afacere, lucrez în vânzări de produse papetărie, rechizite, produse menaj. Afacerea are multiple linii de dezvoltare: b2b, magazin fizic, magazin online. Cu o experiență de peste 26 de ani în domeniu, avem o abordare cu multă integritate în relațiile cu toți partenerii.

9. 𝙐𝙣𝙙𝙚 𝙩𝙚 𝙥𝙤𝙩 𝙜𝙖̆𝙨𝙞 𝙤𝙖𝙢𝙚𝙣𝙞𝙞?

Magazinul fizic este în București, zona Stefan cel Mare, pe Str. Viitorului, nr. 195, sector 2

Magazinul online este la adresa: https://clickbirotica.ro/

Adresa de email:

Facebook: Click Birotica (https://www.facebook.com/clickbirotica.ro/ )

Laurențiu Gheorghe (https://www.facebook.com/laurentiu.gheorghe.31 )

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!