Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile șlefuitorilor: Dorela Iepan

Dorela Iepan este Certified Emotion Code Practitioner

  1. 𝘾𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙫𝙤𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙖𝙞 𝙖𝙫𝙪𝙩 𝙘𝙪 𝙖𝙛𝙖𝙘𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙩𝙖 𝙨𝙖𝙪 𝙞̂𝙣 𝙫𝙞𝙖𝙩̦𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖̆?

Încep cu viața personală, am trecut printr-o perioadă în care credeam că relația cu soțul meu nu mai are nicio șansă spre mai bine, cu alte cuvinte eram pregătită să divorțez.

Pe plan profesional, eram șomeră și nu aveam nicio direcție pentru viitor.

  • 𝘾𝙖𝙧𝙚 𝙨𝙪𝙣𝙩 2-3 𝙛𝙧𝙪𝙨𝙩𝙧𝙖̆𝙧𝙞/𝙥𝙧𝙤𝙗𝙡𝙚𝙢𝙚 𝙡𝙚𝙜𝙖𝙩𝙚 𝙙𝙚 𝙖𝙘𝙚𝙖𝙨𝙩𝙖̆ 𝙥𝙧𝙤𝙫𝙤𝙘𝙖𝙧𝙚?

Am pornit în viață cu ideea că mă voi căsători doar cu persoana de care știu că nu voi divorța, deci un divorț ar fi însemnat pentru mine ratarea viziunii mele despre viață. M-ar fi dărâmat să văd că oblig copiii să își vadă părinții despărțiți.

Pe plan profesional mă simțeam pierdută, pentru că toți în jurul meu păreau să aibă claritate și scopuri bine definite, doar eu păream în aer.

3. 𝘾𝙪𝙢 𝙩̦𝙞-𝙖𝙪 𝙞𝙢𝙥𝙖𝙘𝙩𝙖𝙩 𝙖𝙛𝙖𝙘𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙨̦𝙞 𝙫𝙞𝙖𝙩̦𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖̆

Lipsa de comunicare a fost cel mai dureros aspect al perioadei prin care am trecut. Este dureros ca acasă, unde (din punctul meu de vedere) vii la căldură sufletească, să simți că intri într-un ghețar.

Datorită lipsei de claritate și a unei direcții, nici nu puteam începe să fac ceva. Eram precum un colac ce plutește în ocean, ghidat doar de curenții de apă.

4. 𝘾𝙖̂𝙣𝙙 𝙖𝙞 𝙖𝙪𝙯𝙞𝙩 𝙙𝙚 𝙎𝙞𝙨𝙩𝙚𝙢𝙪𝙡 𝙎𝙚𝙢𝙞𝙣𝙩̦𝙚𝙡𝙤𝙧?

Am aflat de Sistemul Semințelor în programul “Atrage Abundența în Vremuri cu Provocări” lansat de Florin Păsat pentru prima dată în online la început de 2020. Am participat la prima grupă online.

5. 𝘾𝙖𝙧𝙚 𝙨𝙪𝙣𝙩 2-3 𝙡𝙪𝙘𝙧𝙪𝙧𝙞 𝙥𝙚 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙡𝙚-𝙖𝙞 𝙛𝙖̆𝙘𝙪𝙩 𝙘𝙪 𝙨𝙞𝙨𝙩𝙚𝙢𝙪𝙡 𝙨𝙚𝙢𝙞𝙣𝙩̦𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖 𝙧𝙚𝙯𝙤𝙡𝙫𝙖 𝙖𝙘𝙚𝙖 𝙥𝙧𝙤𝙫𝙤𝙘𝙖𝙧𝙚?

Am început aplicarea cu conștiinciozitate a celor 4 Pași, cele 4 Puteri, am studiat Pixul zilnic. Am citit cărțile scrise de Geshe Michael Roach pentru a înțelege cât mai bine cum funcționează acest sistem.

Bineînțeles, Meditația Cafelei a devenit rutină zilnică, în special program de seară.

6. 𝘾𝙚 𝙧𝙚𝙯𝙪𝙡𝙩𝙖𝙩𝙚 𝙖𝙞 𝙖𝙫𝙪𝙩 𝙨̦𝙞 𝙘𝙪𝙢 𝙩𝙚 𝙛𝙖𝙘 𝙚𝙡𝙚 𝙨𝙖̆ 𝙩𝙚 𝙨𝙞𝙢𝙩̦𝙞 𝙖𝙘𝙪𝙢?

Relația cu soțul meu și-a schimbat direcția. În doar câteva săptămâni începea o nouă poveste de dragoste între noi, iar lucrurile au continuat să devină tot mai frumoase și mai armonioase.

Tot în programul lui Florin Păsat am învățat și Meditația Analitică, iar într-o meditație ghidată de Florin, am descoperit ce îmi doresc să fac, așa că am început să plantez semințe în direcția proaspetei clarități obținute.

Am făcut cursuri care mi-au permis să am claritate profesională și am scris o carte, disponibilă deja în română și engleză, iar în curând în franceză.

Încă nu sunt 3 ani de când am început să practic ceea ce am învățat în program și ulterior despre sistemul semințelor. Mă simt cu adevărat împlinită și dornică să continui practicile învățate și însușite în acest interval de timp.

7. 𝙄̂𝙣 𝙜𝙚𝙣𝙚𝙧𝙖𝙡, 𝙘𝙚 𝙖𝙘𝙩̦𝙞𝙪𝙣𝙞 𝙨𝙪𝙣𝙩 𝙣𝙚𝙘𝙚𝙨𝙖𝙧𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖 𝙧𝙚𝙪𝙨̦𝙞 𝙞̂𝙣 𝙫𝙞𝙖𝙩̦𝙖̆?

În primul rând învățarea despre semințe și vacuitate. Consider că sunt primele două nivele fără de care acțiunile convenționale nu vor putea aduce rezultate decât uneori. Îngrijirea grădinii mentale aduce cu sine certitudinea rezultatelor obținute în viitor.

Lucrul zilnic cu sine. Dacă suntem obișnuiți să ne spălăm corpul pentru a ne simți bine, interiorul nostru are nevoie de aceeași atenție și îngrijire.

În acest sens, eliberarea emoțională, schimbarea convingerilor contribuie împreună cu semințele și vacuitatea la pregătirea schimbărilor pentru reușita în viață.

Iar cu acest proces început, putem face acțiunile convenționale.

Dacă ne dorim o relație împlinită și am plantat semințe, am curățat buruieni, am făcut curățenie în emoții, am schimbat convingeri care ne sabotau, ei bine acum putem să ne comportăm cu partenerul exact așa cum ne dorim să fim tratați.

Dacă ne dorim succes în afaceri, căutăm ce semințe am plantat în trecut să facem curățenie, continuăm să plantăm ceea ce ne dorim în businessul nostru, spargem barierele vechilor convingeri, facem pace cu emoțiile, iar apoi, așa cum spune Geshe Michael Roach în cartea Management Karmic, nu mai contează ce faci, pentru că oricum vei avea succes (bineînțeles că asta presupune să iei acțiune).

8. 𝘾𝙪 𝙘𝙚 𝙩𝙚 𝙤𝙘𝙪𝙥𝙞 𝙞̂𝙣 𝙥𝙧𝙚𝙯𝙚𝙣𝙩 – 𝙙𝙚𝙨𝙘𝙧𝙞𝙚 𝙥𝙚 𝙨𝙘𝙪𝙧𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙨𝙚𝙡𝙚/𝙨𝙚𝙧𝙫𝙞𝙘𝙞𝙞𝙡𝙚 𝙩𝙖𝙡𝙚

În prezent sunt Practician certificat Body Code, Emotion Code și EFT

Sunt autoarea cărții “Relația Perfectă – 28 de zile spre iubire”.

Cartea îți permite să parcurgi pașii pe care eu i-am parcurs pentru succesul în relația de cuplu. Este o călătorie intimă spre tine, pentru că relația de cuplu se schimbă atunci când relația cu tine se schimbă.

Susțin oamenii care rezonează cu mine și le ofer sesiuni individuale, ateliere de grup și întâlniri de Meditația Cafelei.

Comunitățile pe care le-am construit sunt pe Facebook, Telegram și Youtube.

9. 𝙐𝙣𝙙𝙚 𝙩𝙚 𝙥𝙤𝙩 𝙜𝙖̆𝙨𝙞 𝙤𝙖𝙢𝙚𝙣𝙞𝙞?

În română mă găsiți pe https://www.relatiaperfecta.ro

În engleză și franceză sunt pe site-ul https://www.dorelaiepan.com

Emailul meu este

Profilul de facebook este https://www.facebook.com/dorela.02

Iar Paginile de pe facebook sunt https://www.facebook.com/relatiaperfecta.ro și https://www.facebook.com/dorelaiepan

Canalul de youtube: https://www.youtube.com/@dorelaiepan/

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!