Valabil până
00 Days
00 Hrs
00 Mins
00 Secs
Arta Gestionării Timpului - Curs complet de gestionare a timpului prin sistemul semințelor mentale
Vezi înregistrarea!

Activarea semințelor

De multe ori când mai discut în cadrul sesiunilor de consiliere cu oameni care vor să aplice Șlefuitorul de diamante, îmi dau seama de un obstacol des întâlnit. Mulți fac foarte bine primii 3 pași ai sistemului.

În schimb pasul #4 ”meditația cafelei” sau celebrarea faptelor bune făcute, este pasul care este trecut cu vederea cel mai des.

Majoritatea celor care aud de acest sistem sunt deja oameni buni, care au făcut multe fapte bune în trecut. În episodul #65 din Matinalul ”Pomul cu piersici” avem o provocare din partea unui medic, care se confruntă cu o durere de spate de 6 ani.

Meseria de medic este printre cele mai uimitoare slujbe. Zilnic interacționezi cu oameni care au nevoie de sfatul tău pentru o viață mai bună. Așadar, plantezi multe semințe bune. Dacă înțelegem cum să activăm toate aceste semințe pe care le plantăm zi de zi, probabil am fi cu toții sănătoși și împliniți 100% din timp.

Iată în acest episod câteva recomandări practice pentru a aprinde ”comutatorul” semințelor vechi.

Dacă am primi cu toții aceste recomandări pe o rețetă semnată de un medic, îmbrăcat în halat alb, probabil cu toții ne-am ține mai serios de ele :).

Spor la activat semințe!

Shopping Cart

No products in the cart.