Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Activarea semințelor

https://youtu.be/Hl9qUSy8yU8

De multe ori când mai discut în cadrul sesiunilor de consiliere cu oameni care vor să aplice Șlefuitorul de diamante, îmi dau seama de un obstacol des întâlnit. Mulți fac foarte bine primii 3 pași ai sistemului.

În schimb pasul #4 ”meditația cafelei” sau celebrarea faptelor bune făcute, este pasul care este trecut cu vederea cel mai des.

Majoritatea celor care aud de acest sistem sunt deja oameni buni, care au făcut multe fapte bune în trecut. În episodul #65 din Matinalul ”Pomul cu piersici” avem o provocare din partea unui medic, care se confruntă cu o durere de spate de 6 ani.

Meseria de medic este printre cele mai uimitoare slujbe. Zilnic interacționezi cu oameni care au nevoie de sfatul tău pentru o viață mai bună. Așadar, plantezi multe semințe bune. Dacă înțelegem cum să activăm toate aceste semințe pe care le plantăm zi de zi, probabil am fi cu toții sănătoși și împliniți 100% din timp.

Iată în acest episod câteva recomandări practice pentru a aprinde ”comutatorul” semințelor vechi.

Dacă am primi cu toții aceste recomandări pe o rețetă semnată de un medic, îmbrăcat în halat alb, probabil cu toții ne-am ține mai serios de ele :).

Spor la activat semințe!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!