Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

7 Greșeli în practica meditației

Ai auzit în multe locuri despre beneficiile unei practici zilnice meditative. Ai și încercat de mai multe ori să-ți implementezi acest obicei în rutina ta zilnică, dar din anumite motive nu ai reușit să te ții de această practică.

Practica meditativă are un rol special în cadrul sistemului semințelor. Fără meditație, pur și simplu, semințele bune întârzie să rodească. Dacă cea mai simplă meditație din acest sistem, este meditația cafelei care durează maxim 5 minute, în timp, pe măsură ce practicăm acest sistem, este de dorit ca durata să crească..

Iată mai jos 7 din cele mai întâlnite greșeli atunci când te așezi să faci o practică meditativă.

  1. Lipsa unui obiect asupra căruia să-ți pui atenția
  2. Meditezi cu muzică pe fundal
  3. Stai prea mult timp la început în meditație
  4. Alergi după senzații: plăcere, euforie, extaz…etc.
  5. Disociere de corp
  6. Burnout – prea mult & prea des
  7. Gratificare instantă – așteptări prea mari, prea devreme

Probabil una sau mai multe din aceste greșeli le facem cu toții când suntem la început. Important este să nu renunțăm la practică, ci să ne corectăm pas cu pas. Practica meditației este un maraton, nu un sprint.

Vezi mai jos explicația fiecărei greșeli!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!