Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum elimini obstacolul de a “nu avea chef azi”?

Atunci când vrem să implementăm un nou obicei benefic în viața noastră sau în rutina noastră zilnică, există o perioadă de adaptare. Am auzit de intervale cum ar fi 21 zile, 30 zile – 60 sau 90 zile pentru ca un obicei să se “lipească” de tine. 

Steven Pressfield în cartea sa The War of Art (Războiul artei) afirmă că în interiorul nostru chiar se dă un război zilnic cu tendințele noastre de lenevie versus puterea noastră creativă, care-și dorește să se exprime în diferite modalități.

James Clear, în cartea sa Atomic Habits vorbește despre faptul că tot ce trebuie să facem zilnic, este să îmbunătățim cu 1% obiceiul dorit, pentru a putea trece de un prag de 90 zile de repetări zilnice. Apoi, teoretic… obiceiul devine parte din mușchii tăi. 

Dar mult mai eficient sunt cei 4 pași sau cele 4 etape prin care scapi de scuze “nu am chef azi”. Aceștia sunt:

  1. revizuirea beneficiile de pe urma unei practici zilnice meditative
  2. dezvoltarea unei motivații puternice de a le dobândi
  3. determinarea de a acționa în direcția lor
  4. practica capătă un flux natural

Vezi explicația lor în materialul de mai jos!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!