Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cele mai importante subiecte de luat în meditație

Meditația este definită ca fiind antrenarea conștientă a atenției pe niște puncte care ne pot susține în evoluția noastră. Termenul pentru meditație în sanscrită este bhavana și se traduce “a cultiva”, “a dezvolta”, sau “a produce” existență.

Deci cu alte cuvinte, direcția în care ne antrenăm atenția ne cultivă mintea, care apoi ne crează realitatea pe care o percepem.

Iar această definiție este complet opusă față de ce s-a răspândit în ultimii ani pe internet, cum că practica meditației presupune doar să stai cu ochii închiși și să nu te gândești la nimic. Dacă încerci să nu te gândești la nimic, în primul rând nu e posibil, pentru că mintea mereu are un obiect în atenție, iar în al 2-lea rând, mintea devine împrăștiată.

Iar scopul practicii este exact opusul: da a antrena capacitatea de focusare a atenției, precum a unui microscop, ca atunci când o îndreptăm spre lucruri importante, să rămână nemișcată pentru a ne ajuta să creștem.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!