Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Studiu de caz: Mi-am triplat veniturile in numai 8 luni de zile

Astăzi vreau să-ți prezint povestea uneia dintre studentele Șlefuitorului de Diamante.
Pe Ana am cunoscut-o prima dată la cursul DCI Nivelul 3 de anul trecut. Încă de la primul contact cu acest sistem, Ana a început să aplice principiile în viața ei.

Ce-mi place mult la Ana, este că își propune obiective din ce în ce mai mari. Nu-i este frică de noi și noi provocări. Și așa este și modul prin care orice om prinde încredere în aplicarea sistemului Șlefuitorului în viața lor. Pe măsură ce ți se îndeplinesc obiectivele stabilite, prinzi încredere să visezi din ce în ce mai măreț.

Am rugat-o pe Ana să ne împărtășească povestea ei, pas cu pas, despre cum a aplicat acest sistem în munca și în viața ei. Astfel îmi doresc ca tot mai mulți oameni să fie inspirați de astfel de exemple și să-și schimbe cu adevărat viața aplicând acest sistem care funcționează de fiecare dată.

În continuare, o las pe Ana să vă povestească:
___________________________
Ma numesc Ana si lucrez in lumea corporatista de mai bine de 8 ani, perioada in care am lucrat ca Business Process Analyst, Subject Matter Expert, Project Lead pentru proiecte de imbuntatire a proceselor cu Lean 6-Sigma, Business Analyst in proiecte Agile si Programme Management Office.

Incepand cu septembrie 2016 am ocupat pozitia de Team Leader intr-un centru de Shared Services din Bucuresti si am condus 2 echipe de cel putin 10 membri.

Povestea mea de succes cu aplicarea sistemului Slefuitorului de Diamanate incepe in august 2017 cand am primit cartea de la o prietena care mi-a spus: TREBUIE sa citesti asta!
Am plecat la mare pentru un weekend prelungit si am citit Slefuitorul de Diamante in timp record pentru mine! M-am intors la birou foarte hotarata sa aplic Cei 4 Pasi cu echipa pe care tocmai incepusem sa o gestionez in septembrie 2017.

La inceput nu stiam exact ce vreau si nici nu aveam tiparele mentale pentru a vedea partenerii karmici potriviti pentru mine, dar in septembrie 2017 am participat la DCI 3 in Bucuresti si mi-am clarificat obiectivul: vreau un job in Marea Britanie si o triplare a veniturilor printr-o promovare la sediul central.

• In noiembrie 2017 am inceput sa fac donatii recurente la diverse organizatii care aveau nevoie urgenta de ajutor si am inceput sa vad partenerii karmici (PK) perfecti pentru mine: persoane care voiau sa promoveze, sa isi mareasca veniturile sau chiar ambele!
• Mi-am ajutat primul PK sa promoveze la jobul visat cu o marire de salariu de 10%
• Apoi a aparut “din senin” al doilea PK si am inceput sa studiem 1 lectie pe saptamana din Management Karmic. Dupa nu mai mult de 3 luni, a promovat cu o marire de salariu de 25%
• Dupa ce a vazut succesul acestei persoane, un alt coleg mi-a spus ca este interesat de acest program si dupa 5 luni a promovat cu o marire de salariu de 20%

Am fost foarte norocoasa si sunt super recunoscatoare ca am avut oportunitatea sa aplic sistemul Slefuitorului de Diamante dintr-o pozitie de management pentru ca astfel am avut foarte multe oportunitati sa imi ajut colegii sa isi atinga obiectivele de dezvoltare profesionala.

Am agreat cu majoritatea echipei sa ne asumam cate un obiectiv anual de tipul Celor 4 Pasi: “ajuta un coleg sa implementeze un proiect cu impact de business, prin intalniri saptamanale”. Astfel, 3 dintre colegii mei au implementat 4 proiecte de imbunatatire a proceselor in timp record, iar eu am reusit sa livrez target-ul de eficienta a intregii echipe in primele 4 luni a noului an fiscal!

De asemenea, am avut marea sansa sa sustin promovarea pe roluri mai complexe a 8 persoane din echipa mea, joburi care le-au adus mariri de salariu intre 10 si 38%!

Cele 8 luni care au fost necesare pentru ca semintele mele sa infloreasca nu au fost numai “lapte si miere”. A trebuit sa ma lupt cu vechea paradigma referitoare la cum vad lumea, si sa dezactivez seminte foarte dificile: invidia pe care o aveam fata de succesul unor colegi si bucuria bolnavicioasa pe care o simteam cand vreun coleg enervant experimenta situatii dificile la birou. Una dintre cele mai mari provocari ale mele a fost sa micsorez furia pe care o simteam adesea cand cineva – oricine! – indraznea sa nu fie de acord cu mine pe subiectele unde eu ma pricepeam cel mai bine…

Insa dupa ce am inceput sa aplic principiile Slefuitorului de Diamanate, am descoperit rapid ca atunci cand ma concentrez pe impactul pozitiv pe care il creez in mediul meu inconjurator, experientele negative scad in intensitate si se imputineaza.

Si in felul acesta m-am linistit, am devenit mai fericita (mai multi colegi mi-au spus: esti asa de diferita fata de acum 6 luni! Ce-ai facut?) si intr-o zi din iunie 2018, am avut tiparele mentale sa il vad pe fostul meu manager venind inspre mine si spunandu-mi: “Ana, este un job in Marea Britanie pentru care cred ca te potrivesti foarte bine! E o mica problema, totusi… e doar pe 12 luni. Te intereseaza? Sunt sigur ca odata ajunsa acolo nu vei avea probleme sa gasesti un alt job cu care sa ai continuitate dupa ce se termina contractul. Ce zici?”

M-am bucurat ca un copil mic in magazinul cu jucarii! Nu imi venea sa cred urechilor si i-am spus instantaneu: DA! Pentru mine nu este o problema ca jobul este pe 12 luni pentru ca oricum eu imi schimb rolul o data pe an deoarece imi place sa preiau provocari profesionale din ce in ce mai mari si interesante. Am fost la interviu si managerul angajator a luat o decizie favorabila dupa nu mai putin de 20 minute, iar 2 luni mai tarziu imi faceam bagajele si ma urcam in avion cu primul meu bilet DUS catre Marea Britanie!

Este evident ca nu a fost necesar sa fac o alegere (adica sa negociez oferta) pentru ca am primit exact ce mi-am droit: triplarea valorii veniturilor. Sunt absolut sigura ca acest lucru s-a datorat tuturor Meditatiilor Cafelei pe care le-am facut pe cele 8 donatii recurente care ajungeau la aproximativ 7% din venituri, si tot timpului si energiei investite saptamana de saptamana, cu fiecare membru din echipa mea, pentru a-si atinge obiectivele profesionale si personale (pentru cei care au ales sa lucreze pe sanatate, spre exemplu).

Sunt foarte recunoscatoare ca am avut tiparele mentale sa aflu despre sistemul Slefuitorului de Diamante si sa pot ajuta multa lume dintr-o pozitie de management. Am primit dovada personala ca acest sistem functioneaza cu adevarat de fiecare data si aplicarea lui este mega distractiva! Acesta este motivul pentru care primul lucru pe care l-am facut dupa ce am primit salariul marit a fost sa creez inca o donatie recurenta – cea mai mare de pana acum – pentru ca deja am inceput sa-mi plantez un nou obiectiv financiar si professional: triplarea venitului printr-un job perfect pentru mine in Elvetia!

Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionez ca datorez tot acest succes coach-ului si mentorului meu, trainer Diamond X, care m-a tinut in fiecare saptamana cu atentia fixata pe obiectiv, m-a incurajat si m-a sustinut sa plantez semintele corecte in cele mai fertile soluri. Multumesc, Florin Pasat!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!