Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Dacă oamenii ar cunoaște și ar aplica principiile ”Șlefuitorului” nu ar mai juca la Loto…

Dacă oamenii ar cunoaște și ar aplica principiile ”Șlefuitorului” nu ar mai juca la Loto sau la pariuri (chiar și cele sportive). Jucatul la Loto sau pariatul plantează negativ pe bani, pentru că principiul din spate este că pentru ca cineva să câștige, e nevoie ca mii de alți oameni să piardă bani.

Probabilitatea de a câștiga la 6/49 este de 1:13.983.816. Prin comparație, probabilitatea de a fi lovit de un fulger este de 1:600.000. Sunt de 20 de ori mai multe șanse să te lovească fulgerul decât să câștigi la 6/49.
Pe de altă parte, donând banii pe care i-ai juca la loto sau i-ai paria și făcând Meditația Cafelei ai 100% șanse să ai parte de un câștig de zeci de ori sau poate de sute de ori mai mare (depinde de puterea seminței și de cât de fertil e solul în care plantezi).

Zice ”Șlefuitorul” la pagina 170: ”Când eram copil și locuiam în sud-vestul Statelor Unite, una dintre cele mai mari fărădelegi pe care le putea săvârși un infractor era <<să tragă numere>>. […] În zilele noaste, în Statele Unite jocul acesta se numește loterie. Loteria e condusă de Guvern. Pe timpuri, cei care extrăgeau numere erau băgați la închisoare. Acum cei care conduc loteriile vin, se spune, în ajutorul populației”.

Un alt domeniu pe care plantează negativ pariatul sunt dependențele (nu mai e nevoie de nicio explicație). Asta însemnă că, datorită Florii 3 (ceea ce faci rodește în mediu tău) combinată cu Legea a 2-a a Karmei (ceea ce rodește e mult mai mare decât ce ai plantat) – vezi ”Karma Iubirii” -, asta duce la rezultatul că vei vedea persoane dragi ție având dependențe puternice de substanțe sau obiceiuri dăunătoare.

Folosind informațiile de mai sus și cei 4 Pași, o persoană poate să scape de o anumită dependență dacă îi explică unei persoane care pariază sau care joacă la Loto principiile de mai sus și o face să înțeleagă că va câștiga mult mai mulți bani donând suma pe care vrea să o parieze și făcând apoi Meditația Cafelei.

Sper să fie de folos 😊.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!