Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Fie că ești angajat sau conduci o afacere, Sistemul DCI funcționează la fel de bine!

Azi am 2 studii de caz pentru tine. 2 exemple despre cum Sistemul Șlefuitorului de Diamante poate fi aplicat, atât din postura de angajat cât și dacă ești propietar de afacere.

Aceste studii de caz ne ajută pe noi toți ca să prindem încredere în aplicarea acestui sistem.

Primul studiu de caz este al unei afaceri care a atins cifra de afaceri de 10 milioane de dolari, dat de Laura Valentine, o arhitectă din Argentina, care a aplicat Sistemul Diamond Cutter în construirea unui complex rezidențial.

Felul cum a aplicat Șlefuitorul într-o afacere imobiliară a fost să contribuie la amenajarea și contrucția unor case pentru oameni nevoiași.

Urmărește mai jos exemplul cum a aplicat:

Iar al 2-lea exemplu este al unui student al nostru din România. Dorin este inginer, are 29 de ani.

Cred că e important să începi cu primul și cel mai important obiectiv, dar și acela să-l împarți în sub-obiective pentru a observa măsura în care ele se îndeplinesc.

Acest lucru îți aduce încredere în sistemul Diamond Cutter, iar apoi începi să-l aplici pentru realizarea unor visuri din ce în ce mai mari. Mai mult, acest sitem de ajută și să visezi mai mult. Pentru că totul vine din semințe, chiar și ce-ți dorești să realizezi!

Miercuri m-am revăzut cu Iosub Dorin la evenimentul nostru despre Cum construiești relații de succes cu partenerii tăi de afaceri, și m-am bucurat să aud povestea despre cum a început să facă el primii pași în aplicarea Șlefuitorului.

Urmărește mai jos studiul de caz, despre cum poți aplica Șlefuitorul și din postura de angajat:
https://www.youtube.com/watch?v=guSLotpcg3k

Inspirație!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!