Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Transformă stresul în succes

Pe Mihai Argăseală îl știu de multă vreme, încă dinainte să încep Șlefuitorul de diamante în România.

Când vine vorba de fitness și antrenament fizic, Mihai este the go-to guy pentru majoritatea obiectivelor pe care ți le dorești să le atingi.

Are o călătorie foarte interesantă în domeniul fitness și sănătate. 

Mihai este trainer in recuperare fizică, fitness functional si sănătate holistică. Focusul practicii sale este corectarea posturii, dezvoltarea condiției fizice optime și refacerea vitalității corpului. Mihai este acreditat internațional ca practician al sistemului C.H.E.K – Corrective Holistic Exercise Kinesiology nivelul 3 și HLC – Holistic Lifestyle Coach nivelul 2, în cadrul Institutului C.H.E.K. Din anul 2013 lucrează cu oameni cu diferite dezechilibre și afectiuni posturale, cu sportivi de performanță, dar și cu oameni care au înțeles faptul că pentru a avea o stare bună de sănătate au nevoie la bază să își cultive un nivel optim de energie si vitalitate. Aceștia sunt oameni care au înțeles că sănătatea trebuie cultivată si plantata din timp pentru a se bucura de un corp sănătos pe termen lung.

Călătoria lui în acest domeniu se diferențiază în sensul că mereu a dorit să ajungă la esența practicii în acest domeniu. 

Există multă informație pe internet despre fitness, vitalitate, corp sănătos, dar atunci când începi să lucrezi personal 1 la 1 cu cineva care și-a dedicat ultimii 9 ani din viață în acest domeniu, poate face diferența între rezultate consistente și rezultate mai puțin consistente.

Discutăm în acest interviu despre cum poți transforma stresul în succes, mai exact despre:

– stres benefic vs. stres dăunător
– cum facem diferența între cele două
– cum ne ajută stresul
– tipuri de stres
– cum să-ți recapeți energia după stres: bateria vitală

Mai multe detalii despre maratonul de 30 zile care începe pe 19 decembrie ”Corp sănătos și plin de energie” găsești aici:

Corp sănătos și plin de energie

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!