Valabil până
00 Days
00 Hrs
00 Mins
00 Secs
Arta Gestionării Timpului - Curs complet de gestionare a timpului prin sistemul semințelor mentale
Vezi înregistrarea!

Un sentiment bun cu care să-ți începi anul: Recunoștința

Iată o emoție bună cu care să începi noul an: ”Recunoștința”!

Inginer fiind, cu o gândire preponderent rațională, mereu m-am ferit de acest subiect, crezând că este numai despre sentimentul ”warm & fuzzy” (plin de încărcături emoționale), care mie personal nu îmi prea iese 🙂

Dar există o înțelegere mult mai profundă a recunoștinței, care nu doar că te ajută s-o practici mai conștient, dar să devină parte din toată munca ta!

Sunt 4 praguri prin care o persoană trece cu privire la nivelul recunoștinței din viața lui:

  1. Indiferent (business as usual): nu prea iei în considerare recunoștința față de cei din jur. Consideri că ești îndreptățit să primești anumite servicii și produse atâta timp cât plătești pentru ele.
  2. Considerent pentru efortul depus: le mulțumești celor din jur pentru efortul depus pentru tine, bunul simț primar pe care majoritatea îl avem.
  3. Conștient de semințe și pix: ești recunoscător celor din jur știind că ei nu au apărut întâmplător în viața ta. Semințe similare ai perpetuat în trecut, iar recunoștința te ajută să perpetuezi semințele similare.
  4. Totul e un miracol: ești recunoscător pentru tot ce vezi în jurul tău, cu bune, cu mai puțin bune. Semințele de recunoștință te forțează practic să menții acest sentiment mereu.

Vezi mai jos interviul pe care l-am avut cu Andy!

Tot în această discuție vorbim despre 6 moduri practice prin care îți poți exprima dar și primi recunoștința față cei din jur.

Mulțumesc Andy Szekely pentru invitație!

Shopping Cart

No products in the cart.