Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Corp sănătos și plin de energie

Corp sănătos și plin de energie

Activează-ți mecanismul imunitar folosind sistemul semințelor
MARATON ONLINE

Descoperă obiceiurile de care ai nevoie pentru a dobândi o imunitate de fier, pentru a-ți reduce dramatic fragilitatea și a-ți dubla energia de care dispui zilnic

Probabil în acest an, mai mult decât oricând, ne-am dat seama ce rol important joacă sănătatea pentru noi.

Este acel gen de valoare de tip ne-negociabil. Dacă vreo situație, sau context contravine mai mult sau mai puțin acestei valori, acea situație de multe ori pică pe un plan secundar.
Multe schimbări în jurul acestei valori s-au produs de când ne-a lovit pandemia.

Multe activități care în mod normal făceau parte din viața noastră de zi cu zi, au picat ca prioritate pe plan secund, sau chiar mult în jos, datorită necesității pentru sănătate.
Cert este, că dacă nu ai sănătate și energie în corp, nici o altă activitate nu mai poate fi îndeplinită. A avea o imunitate bună îți salvează timp practic.

Așadar, iată care este planul pe final de an…

Ne dorim să începem acest nou maraton online de 30 zile, în care să aplicăm sistemul semințelor (al tiparelor mentale) strict pe domeniul sănătății și energiei fizice de care avem nevoie zi de zi pentru a ne desfășura cu succes activitatea.

Sănătatea este un obiectiv pe termen lung care ne susține toate activitățile în care suntem implicați. E și logic, că dacă ai o sănătate precară, nici nu te poți bucura de succesul pe plan financiar sau de relațiile tale.

Nu îți dorești să fii toată ziua cu ”bateria pe zero”, sau mai rău, să consumi timpul celor din jur pentru că nu ai puterea necesară de a îndeplini activitățile țin de tine.

Sistemul Semințelor (Diamond Cutter)

… oferă o abordare nouă și în același timp veche de mii de ani pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, sistemul oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră orice vis ne dorim.

Iată la ce te poți aștepta când începi să implementezi sistemul semințelor pe sănătate:

Title
Sănătate pe pilot automat

Orice metodă, sistem, antrenament pe care deja le cunoști și le aplici, vor începe să dea rezultate. Sistemul semințelor perpetuează cauza cauzelor care produce rezultatul similar. Astfel că nu te vei mai simți încrâncenat când o metodă nu dă rezultate, ci din contră, vechile metode se vor activa prin aplicarea semințelor.

Title
Imunitate de fier

Vei afla metoda de dezactivare a semințelor cu potențial negativ pe sănătate. Deasemenea, vei știi cum să-ți activezi propriul mecanism de protecție împotriva deteriorării sănătății tale.

Înțelegând legile semințelor mentale, vei dobândi o imunitate imbatabilă, iar după un timp nu-ți va mai fi străină deloc starea de sănătate, ci din contră, va deveni starea normală de fapt.

Title
Energie optimă

Vei dobândi energie și vitalitate, caracteristica esențială a unui stil de viață sănătos. Nu vei mai avea căderi de energie frecvente în a 2-a parte a zilei, vei putea depune efort cu bucurie în munca ta. Mai mult, vei simți că întinerești efectiv.

Știi cât de importantă e mișcarea, la fel și alimentația sănătoasă, poate la fel și odihna optimă, dar e mult mai plăcut să le practici cu bucurie, nu chinuit, sau stresat cu procese de conștiință ori de câte ori ratezi programul stabilit. Asta este promisiunea sistemului semințelor. Este un sistem simplu de înțeles, coerent, ușor și plăcut de aplicat, te ajută să-ți atingi obiectivele stabilite și în același timp îi ajută și pe cei din jurul tău să-și îndeplinească obiectivele lor, inspirați fiind de tine.

Cum va decurge acest maraton?

Scopul unui maraton de 30 zile este să testezi noi obiceiuri, care la final să devină parte din rutina ta zilnică. Doar în acest fel poate avea loc o schimbare pe termen lung. Pentru a realiza acest lucru vei primi:

  • 23 de lecții în format video
  • Grup de suport pe Telegram
  • Vei fi asistat de 3 traineri pe toată perioada celor 30 zile
  • Sesiune LIVE & Q&A
  • Metode și exerciții concrete pe toate cele 3 planuri : fizic, mental, emoțional
  • Vei avea ocazia să lucrezi cu un buddy (partener de lucru) pentru menținerea angajamentelor

Acceptă provocarea!

Rezervă-ți 10-15 minute pe zi pentru a parcurge misiunile acestui maraton timp de 30 zile și îmbunătățește-ți sănătatea!

Programul maratonului

Iată și programul lecțiilor pe care le vom parcurge:

Lecția #1: Rolul semințelor mentale în dobândirea unui corp sănătos și plin de energie

Lecția #2: Cele 3 tipuri de sănătate: fizica, mentala, emotionala

Lecția #3: Ce este stresul. Prieten sau dusman

Lecția #4: Cei 4 Pași pentru rezolvare unei probleme de sănătate

Lecția #5: Recunoștința

Lecția #6: Legie semințelor ( 4 pași, 4 legi, 4 flori, 4 puteri)

Lecția #7: Odihnă și relaxare

Lecția #8: Cum evităm scurgerile de energie

Lecția #9: Carnetelul + fapte compensatorii pe sănătate

Lecția #10: Alimentatie si Hidratare. Suntem ceea ce mâncăm

Lecția #11: Efortul cu bucurie

Lecția #12: Meditația. Practica zilnică pentru ecologizare.

Lecția #13: Respiratia, generalul secund al corpului.

Lecția #14: Meditația cafelei. De ce funcționează aspirina.

Lecția #15: Elimină un obicei adictiv care-ți consumă energie

Lecția #16: Mișcarea înseamnă viață

Lecția #17: Antrenament fizic și mental

Lecția #18: Cele 4 tipuri de hrană

Lecția #19: Despre gândire și fericire

Lecția #20: Despre potențialul ascuns al corpului

Lecția #21: Furia

Lecția #22: Concepție corectă (concepție de viață)

Lecția #23: 11 modalități prin care-i poți ajuta pe cei dragi în a dobândi o sănătate mai bună

Un Curs util ,bine structurat,asistenta constructiva pe tot parcursul maratonului ,informatii valoroase de pus in practica si meditat la ele :)Multumesc🙏

Bianca

A fost un program superb, mi-am adus aminte de unele informații pe care le-am  auzit înainte. Am învățat, conștientizat multe, urmează în continuare să pun în practică ce am învățat. Am avut clipe de Aha pentru care mulțumesc  Liviei, lui Octavian și lui Mihai cât și participanților.

Cristina

Eu am avut constientizari frumoase, deși nu era nimic aparent. Am început sa țin post intermitent adaptat la stilul meu de viața și mă simt bine, am decis ce vreau să mănânc având încredere în corpul meu, am început sa fac salutul soarelui dimineața. Am făcut patru puteri într-un mod diferit și am simțit schimbările. 
Soțul meu a devenit tot mai curios de înțelegerea semințelor si zilnic discutăm despre semințe. Rutina de dimineață cu video ne-a plantat semințe bune în fiecare zi. Lista poate continua.

Dorela

Spune și prietenilor tăi despre acest program!

Cine te va însoți în acest maraton?

Octavian Baban

Octavian Baban

Trainer Seed System

Inginer de pregătire, mereu mi-am dorit să descopăr un sistem care funcționează de fiecare dată în tot ceea ce-mi propun să realizez.

Așa am ajuns să studiez în 2014 Sistemul Șlefuitorului de diamante, iar acum, să am bucuria de a-i îndruma și pe alți oameni care își doresc să evolueze pe toate planurile.

Livia Soare

Livia Soare

Trainer Seed System

Livia este  îndrumător acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. După ce a lucrat mulţi ani în domeniul juridic, în septembrie 2015 a descoperit principiile Şlefuitorului de Diamante, care au devenit un mod de viaţă şi care au au condus-o pas cu pas către descoperirea propriei misiuni în viaţă: aceea de a preda şi a duce mai departe aceste învăţături din sistemul Diamond Cutter. Din 2016 este împlicată şi în organizarea evenimentelor şi a comunităţii  Diamond System Romania.

Mihai Argăseală

Mihai Argăseală

Health and fitness coach

Mihai Argăseală este trainer in recuperare fizică, fitness functional si sănătate holistică. Focusul practicii sale este corectarea posturii, dezvoltarea condiției fizice optime și refacerea vitalității corpului. Mihai este acreditat internațional ca practician al sistemului C.H.E.K – Corrective Holistic Exercise Kinesiology nivelul 3 și HLC – Holistic Lifestyle Coach nivelul 2, în cadrul Institutului C.H.E.K. Din anul 2013 lucrează cu oameni cu diferite dezechilibre și afectiuni posturale, cu sportivi de performanță, dar și cu oameni care au înțeles faptul că pentru a avea o stare bună de sănătate au nevoie la bază să își cultive un nivel optim de energie si vitalitate. Aceștia sunt oameni care au înțeles că sanatatea trebuie cultivata si plantata din timp pentru a se bucura de un corp sănătos pe termen lung.

Garanție!

Parcurge întreg programul fără niciun risc timp de 30 zile. Treci prin toate lecțiile, aplică exercițiile.. iar dacă nu ești satisfăcut, pur și simplu ne scrii un email în intervalul de 30 zile de la începere și vei primi înapoi investiția făcută.

Înscriere-te la maraton!

Maraton Online 30 zile (19 dec - 19 ian)”Corp sănătos și plin de energie”

Maraton Online 30 zile
”Corp sănătos și plin de energie”

147RON

După ce vei efectua plata online în siguranță, vei primi înștiințare pe email cu activarea contului în platformă și când vom publica fiecare lecție din program!

Întrebări frecvente

Contact

Dacă ai nevoie de orice înformație cu privire la acest program, nu ezita s-o contactezi pe Livia!


0756433608