Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Episodul 5: Cele 3 tipuri de meditații

În episodul 5 al seriei introductive DCI Nivelul 3, discutăm despre cele 3 tipuri de meditații pe care le putem face folosind acest sistem.

Dacă în lecția trecută, Liviu ți-a povestit despre cele 3 obiecte principale pe care le presărăm în orice sesiune de meditație, în această lecție vei afla care este legătura dintre tipurile de meditație și obiectele pe care ne punem atenția.

Cele 3 tipuri sunt:

  • Recapitulare (înșiruirea unei liste)
  • Analitică (dezbaterea și contemplarea interioară pe un anumit obiect)
  • Fixație (fixarea pe concluzia obținută de pe urma meditației analitice)

Fiecare are beneficiile ei. Ce am practicat până acum a fost Meditația Cafelei, care este de tipul recapitulare pe obiectul compasiune și fixație pe obiectul renunțare (la metodele convenționale). Iar meditația Tong Len, este o meditație analitică ce are ca obiect compasiunea și concepția corectă, despre persoana pe care o avem în vizor.

Vom studia mai multe tipuri din cele 3 în DCI Nivelul 3 din toamnă, și bineînțeles, apoi în restul nivelelor din sistemul DCI. Spor!

https://www.youtube.com/watch?v=gmZLSKcyF-4

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!