Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Episodul 5: Cele 3 tipuri de meditații

În episodul 5 al seriei introductive DCI Nivelul 3, discutăm despre cele 3 tipuri de meditații pe care le putem face folosind acest sistem.

Dacă în lecția trecută, Liviu ți-a povestit despre cele 3 obiecte principale pe care le presărăm în orice sesiune de meditație, în această lecție vei afla care este legătura dintre tipurile de meditație și obiectele pe care ne punem atenția.

Cele 3 tipuri sunt:

  • Recapitulare (înșiruirea unei liste)
  • Analitică (dezbaterea și contemplarea interioară pe un anumit obiect)
  • Fixație (fixarea pe concluzia obținută de pe urma meditației analitice)

Fiecare are beneficiile ei. Ce am practicat până acum a fost Meditația Cafelei, care este de tipul recapitulare pe obiectul compasiune și fixație pe obiectul renunțare (la metodele convenționale). Iar meditația Tong Len, este o meditație analitică ce are ca obiect compasiunea și concepția corectă, despre persoana pe care o avem în vizor.

Vom studia mai multe tipuri din cele 3 în DCI Nivelul 3 din toamnă, și bineînțeles, apoi în restul nivelelor din sistemul DCI. Spor!

https://www.youtube.com/watch?v=gmZLSKcyF-4

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!