Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Episodul 4: Obiecte în meditație

În episodul 4 al seriei introductive despre DCI 3 discutăm despre obiecte în meditație. Într-o lecție anterioară ziceam că meditația corectă presupune să ai obiect în vizorul atenției pentru a cultiva mintea cu calități similare obiectului pe care-l alegi.

Dintre toate obiectele pe care le vom folosi în meditațiile din sistemul DCI, sunt 3 obiecte principale, mai degrabă, 3 aspecte ale căii de evoluție.

Cele 3 sunt:

  • RENUNȚAREA
  • COMPASIUNEA
  • CONCEPȚIA CORECTĂ

Mai multe explicații despre fiecare din aceste 3 aspecte vei primi la curs. Pe scurt… Renunțarea presupune să renunți la metode și atitudini în gândire ce nu funcționează. Acest lucru se întâmplă pe măsură ce îți dai seama din ce în ce mai mult că metodele convenționale prin care încerci să faci ca lucrurile să funcționeze în afacerea și-n cariera ta nu dau roade de fiecare dată, mai mult, produc și multe frecușuri mentale. E un obiect important, pentru că de aici se stabilește baza corectă pentru evoluție.

Compasiunea, presupune aspirația de a te elibera de toate constrângerile și obstacolele din viața ta pentru a putea fi cu adevărat în folosul celor din jur. Cultivarea compasiunii este combustibilul ce te va susține negreșit în toată munca pe care o ai de făcut, indiferent cât de grea ar fi.

Iar Concepția Corectă, este modul corect de a privi realitatea (pixul) și presupune 2 fețe ale monedei: Prima este interdependența, faptul că tot ce experimentăm atât ca percepție, obicei și realitate înconjurătoare vine din tiparele noastre mentale, iar a 2-a față a monedei este vacuitatea (potențialul ascuns), faptul că obiectele din realitatea noastră sunt lipsite de o natură intrinsecă.

Orice cale de evoluție care aduce rezultate concrete, conține aceste 3 aspecte.

https://www.youtube.com/watch?v=Q4lI_qyD–E

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!