Episodul 6: Postura corectă în meditație

În episodul 6 al seriei noastre introductive despre DCI Nivelul 3, Gec ne prezintă postura corectă pentru o practică eficientă a meditației.

Acum că ai găsit un mediu potrivit atât în exterior cât și în interior (motivație/atitudine) – ești pregătit pentru o sesiune de meditație. Ai nevoie să-ți parchezi corpul în cea mai bună postură potrivită pentru concentrare profundă. Ideea este să-ți parchezi corpul într-o poziție confortabilă ca să nu-ți mai distragă atenția de la obiectul ales.

Aceasta este postura tradițională în 8 puncte ce se predă în tradiția Șlefuitorului, iar pentru zilele noastre am mai adăugat 1 punct în plus, urmărește materialul video și o să vezi despre ce e vorba.

După cum ai studiat la nivelurile DCI 1 și 2 în secțiunile despre Niguma Yoga, tradiția spune că gândurile și prana (curenții energetici interiori) sunt legați strâns – precum un cal și un călăreț. În practica meditației, acest lucru se traduce în faptul că dacă îți pui corpul într-o postură corectă atunci curenții interiori vor circula fără obstacole prea mari și te vei putea concentra mai bine.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!

Shopping Cart

No products in the cart.