Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Episodul 6: Postura corectă în meditație

În episodul 6 al seriei noastre introductive despre DCI Nivelul 3, Gec ne prezintă postura corectă pentru o practică eficientă a meditației.

Acum că ai găsit un mediu potrivit atât în exterior cât și în interior (motivație/atitudine) – ești pregătit pentru o sesiune de meditație. Ai nevoie să-ți parchezi corpul în cea mai bună postură potrivită pentru concentrare profundă. Ideea este să-ți parchezi corpul într-o poziție confortabilă ca să nu-ți mai distragă atenția de la obiectul ales.

Aceasta este postura tradițională în 8 puncte ce se predă în tradiția Șlefuitorului, iar pentru zilele noastre am mai adăugat 1 punct în plus, urmărește materialul video și o să vezi despre ce e vorba.

După cum ai studiat la nivelurile DCI 1 și 2 în secțiunile despre Niguma Yoga, tradiția spune că gândurile și prana (curenții energetici interiori) sunt legați strâns – precum un cal și un călăreț. În practica meditației, acest lucru se traduce în faptul că dacă îți pui corpul într-o postură corectă atunci curenții interiori vor circula fără obstacole prea mari și te vei putea concentra mai bine.

https://www.youtube.com/watch?v=SrmO4v_z1GM

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!