Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Semințe pentru siguranța mediului în care trăiesc

Acum mai bine de 6 luni de zile, cred, la o întâlnire de mastermind, i-am promis lui Liviu Taloi că voi face o postare despre “siguranță“, în urma unei discuții pornite pe această temă în timpul întâlnirii. Astăzi imi țin promisiunea.

Între timp, am aprofundat această direcție și simt că pot să scriu cu adevărat ceva relevant, prin prisma experienței mele.

La timpul acela, discuția pornise de la ideea că sunt oameni care trăiesc în zone conflictuale și suntem norocoși față de acei oameni, că noi în Romania putem merge în siguranță pe strada și că putem să fim recunoscători pentru minunata țară în care trăim.

Personal, cunoscusem o persoană care trăia într-o țară, în care fusese atacat și acum fiind in Romania aprecia foarte mult siguranța pe care o simtea aici, faptul că putea merge pe stradă în siguranță.

În luna noiembrie a anului trecut, am obținut o ofertă pentru un contract de modelling la Istanbul, prin puterea plantării de semințe și activarea semințelor vechi prin “coffee meditation“.

Coffee Meditation înseamnă să emiți gânduri și emoții pozitive față de faptele tale vechi făcute, să te bucuri de ce ai făcut. Aceasta este “apa” care face semințele să crească și să înflorească.

În acel moment, nu puteam să plec din țară și rămăsese să revin asupra ofertei, dupa sărbătorile de iarnă. În preajma Anului Nou a fost acel atentat, iar apoi toată lumea careia îi spuneam că plec la Istanbul, mă intreba dacă e safe pentru mine să plec acolo.

Înțelesesem în interiorul meu, că de fapt tot conflictul care îl percepeam în exterior, venea din furia și conflictele existente în semințele mele mentale. Am lucrat intens cu mine insumi pentru a mă elibera de aceste conflicte interioare.

in ciuda a ceea ce imi arata exteriorul, mi-am stabilit cu încredere, ca data de plecare la Istanbul, data de 15 Mai. Cu cateva zile înainte de plecare, contractul oferit de agenție era unul foarte limitat și “dur” pentru mine, așa că am renunțat la el.

Ascultându-mi inima, m-am relaxat, am urmat fluxul vieții, al semințelor plantate și la o săptămână dupa am primit o nouă ofertă, în Milano, în țara mea preferată: Italia!

Concluziile experienței mele sunt următoarele:

– Faptul că nu am plecat la Istanbul, un oraș cu un potențial pericol iminent pentru atentate, este un semn exterior că am curățat multe semințe mentale conflictuale. Plec într-o țară pe care o iubesc, Italia, care îmi place mult și care o percep ca o țară lipsită de conflicte, ca pe o țară foarte frumoasă și plină de veselie, mâncare bună și oameni frumoși.

– Conflictele percepute în exterior sunt direct legate de conflictele tale interioare. Când te împaci cu tine, te ierți pe tine, îți rezolvi confilctele cu cei apropiați, aduci oamenii împreună, plantezi frumusețe în jur, ești generos, faci cât de mult bine poți pe toate planurile, îți vei crea o realitate minunată.

Primul pas pentru a opri conflictele din interiorul tău, este să accepți realitatea care o trăiești în acest moment. Tu ai creat-o prin acțiunile tale trecute fiind forțat de semințele tale vechi și este în regula ce se întâmplă. Karma nu poate fi manipulată când înflorește, ci acceptată, observată și apoi schimbată prin ați dori din inimă să faci ceva mai bun decât în trecut.

Și practic ce semințe am schimbat eu: am lucrat la protejarea vieții oamenilor, preceptul 1, fiind foarte atentă la trecerile de pieton, frânând la timp și dând mai tot timpul prioritate pietonilor. Așa am plantat siguranță.

Am lucrat mult pe preceptul 6, la a vorbi cu blandete.

Am lucrat pe preceptul 4, spune adevărul, nu eram aliniată cu adevărul din inima mea. Pe lângă modelling, incercam să mai fac și alte lucruri motivată de chestii raționale, dar pe care nu simțeam in inimă mea să le fac. Cand am renunțat să fac ce nu venea din inimă, m-am intors la adevărul din inima mea.

Și… cred că am mai făcut niște chestii, dar cam astea mi-au venit acum pe moment.

Sper să vă fie de folos povestea mea.

Cu drag,
Nicole

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!