Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cele 3 antrenamente principale ale sistemului DCI

În perioada următoare, vom începe o serie de materiale introductive despre DCI Nivelul 3. La fel cum am făcut și anul trecut, înainte de Talent, Pasiune, Vocație (DCI 2), vom pune și în această serie, ideile introductive din DCI Nivelul 3, pentru a te ajuta să înțelegi mai bine cum poți începe să integrezi meditația în rutina ta zilnică, ca apoi, în toamnă, la evenimentul cu Geshe, să poți aprofunda mai mult aceste metode.

În acest prim episod din Seria DCI 3, am discutat despre Cele 3 antrenamente principale, pe care un Șlefuitor le practică zilnic și despre raportul recomandat de efort pe care îl avem de depus pentru fiecare din aceste antrenamente.

Te invit să urmărești primul episod, iar la final să răspunzi la întrebarea pe care ți-o adresez în video. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=C2DY2e6Bo1k

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!