Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Sesiune Live Q&A cu Gheșe Michael în cadrul SCIM din Sedona

După cum bine știi, GMR a pornit la începutul acestui an o serie de cursuri pregătitoare pentru viitori traineri DCI din toată lumea. Este pasul următor și logic pe care-l are de făcut pentru a răspândi mai departe aceste învățături. Și în plus, la cei 65 de ani ai săi, este posibil să nu mai poată călători prea curând atât de mult. Așa că va depinde de noi în continuare să perpetuăm acest sistem în lumea din care facem parte.

NOTĂ ! Pentru cine este interesat a deveni Trainer DCI, programul conține 15 sesiuni, a câte 12 zile fiecare, câte 3 sesiuni pe an. Deci cine se hotărăște să facă acest pas, se gândește la un angajament pe minim 5-6 ani. Cam asta presupune munca de a te antrena în a preda mai departe acest sistem.

Iar în sesiunea live de la finalul celei de a 2a sesiuni academice, GMR a luat câteva întrebări adresate pe internet, printre care:

Q1: Cum poți realiza contracte de afaceri win-win-win-win, succes financiar, succes educațional și cum poate ajuta apoi restul lumii ?

Q2: Având în vedere că de multe ori există un poștaș care îți livrează rodul semințelor plantate. Spre exemplu, o aspirină poate fi poștașu rodului de a nu mai avea durere de cap. Salariul este rodul financiar al unei semințe de generozitate…etc… Există situații și circumstanțe în care rodul poate surveni fără a fi livrat de un poștaș?

Q3: Studiind sistemul DCI, ajungem la înțelegerea că lucrurile vin din semințe care creează imagini mentale, imagini care creează obiectele fizice din jurul nostru. Problema este că de multe ori ne este greu să facem conexiunea între imagine mentală și obiecte fizice. Și din această cauză mulți oameni nu sunt 100% confortabili să accepte această explicație. Cum o putem reconcilia?

Q4: Ce se întâmplă dpdv al tiparelor mentale atunci când începi un proiect, ești entuziasmat, pornești munca la el, dar după o perioadă totul se risipește în vânt?

Aceste întrebări, plus încă alte povești simpatice ale lui Gheșe le vei descoperi în această sesiune LIVE.

Fă-ți timp, o oră să urmărești toată înregistrarea pentru a te familiariza și mai mult cu acest mod de gândire, cu sistemul semințelor.

https://www.facebook.com/sedonacollegeinternational/videos/1863028647352437/

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!