Valabil până
00 Days
00 Hrs
00 Mins
00 Secs
Arta Gestionării Timpului - Curs complet de gestionare a timpului prin sistemul semințelor mentale
Vezi înregistrarea!

Reluare Webinar – 13 Metode consacrate pentru gestionarea timpului

În acest webinar am descris 13 metode consacrate pentru o mai bună gestionare a timpului. Vei identifica care din ele îți sunt potrivite ție și vei înțelege când sunt cel mai potrivit de a fi aplicate.

Apoi am aprofunda ideea de potențial ascuns al timpului (sau vacuitate a timpului). Înțelegând acest concept putem avea mai mult din timp pentru a realiza lucrurile pe care vrem să le facem. Vei înțelege cum nu există timpul și cum există de fapt. Acest lucru te poate ajuta să eliberezi multă anxietate legată de timp dar și cum să poți avea parte de tot timpul necesar activităților tale.

A fost o întâlnire faină, mulți dintre voi ați fost activi și ați contribuit la energia evenimentului.În webinarul de azi, am înțeles care este diferența între metode convenționale și metoda prin sistemul semințelor și cum se completează ele reciproc.

Practic, avem nevoie de ambele pentru a experimenta rezultatul dorit: mai mult timp.Sistemul Șlefuitorului de diamante, mai are o diferență majoră față de orice alt sistem convențional de gestionare a timpului: prin înțelegerea conceptului de vacuitate a timpului, înțelegem de fapt că timpul nu este finit sau limitat.

Sistemele pur convenționale, abordează bugetarea unui timp limitat ca definiție.

Sistemul semințelor, propune ideea că timpul este o percepție creată (impusă) de semințele noastre mentale.

Când înțelegem metoda prin care putem perpetua semințele mentale de timp, practic, putem avea parte de mai mult timp, sau exact de timpul necesar, fără a trebui să-l sacrificăm din alte activități ( la fel de importante).

Cursul complet : Magicianul Timpului – Gestionarea timpului prin sistemul semințelor mentale

Din data de 3 martie începem cursul complet despre care am amintit și în webinarul de azi, Magicianul Timpului.

Acest program va fi o imersiune de 6 săptămâni în aprofundarea celor 12 unelte de gestionare a timpului prin sistemul semințelor.

Iar dacă ești hotărât/(ă) să faci această călătorie alături de noi, înscrie-te până pe 27 februarie, pentru a beneficia și de prețul introductiv al cursului. Vezi mai jos detaliile despre curs și înscriere:

Magicianul Timpului – Curs complet de gestionare a timpului prin sistemul semințelor mentale

Recapătă controlul asupra timpului tău – folosind Sistemul Șlefuitorului de diamante !

Shopping Cart

No products in the cart.