Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Management Karmic – lecția de pe pârtiile austriece

Duminica trecută am revăzut un episod fain al emisiunii ”România te iubesc”.

Este episodul despre Lecția Austriacă – pârtiile de milioane.

Acest episod este o aplicare clasică a gestionării unei afaceri și comunități pe modelul management karmic.

Lăsând la o parte comparațiile și arătând doar punctele slabe din țara noastră, am văzut comunitățile mici din Austria – exemplul Ischgl, cum s-au strâns toți împreună și sunt asociați în domeniul schiabil din zona. 

Nu ridică dividende, investesc toți banii în turism, dezvoltarea zonei, noi piste, noi telecabine. Multe din pensiuni au dedesubt grajduri cu văcuțe. Nici prin cap nu mi-a trecut de ce le au în afara de produsele lactate. Folosesc gunoiului rezultat pentru a-l duce pe pârtii, să crească iarbă, astfel încât să aibă niște pârtii excelente. Ajută mediul. Unul dintre locuitori era proprietar de pensiune, dimineața se ocupa de animale, după avea o școală de schi.

Mai mult ajutau și alte zone de schi când erau în dificultate sau vroiau să se dezvolte.

Am fost de vreo 3 ori prin zona Ischgl – Solden în Austria… Da, este management karmic pur ce fac ei acolo cu acea companie care întreține toate pârtiile și asigură un standard înalt de calitate. 

Chiar de la prima benzinărie din zonă, vedeam pliante și hărți care promovau toate obiectivele și pârtiile din zonă. Sunt foarte bine organizați. Își promovează între ei toate afacerile din zonă și își susțin comunitatea de afaceri prin acea companie la care toți sunt acționari. Tocmai din acest motiv zona a prosperat așa mult.

Aparent zici că au avut noroc de multe pârtii, de munți frumoși…etc… asta e doar aparent.. dar la nivel de semințe plantează foarte mult. Munți avem și noi, chiar foarte frumoși, în schimb încă sunt multe blocaje pentru a realiza ce există momentan în Austria.

În emisiune sunt detaliate multe din provocările existente pe pârtiile noastre.

Vezi emisiunea aici:

Povești de acest gen au rolul de a ne inspira în primul rând, nu de a ne compara și a critica apoi ce se întâmplă la noi.

Am făcut și eu multe interviuri în trecut, podcasturi cu oameni care aplică sistemul semințelor în afacerea și în cariera lor. Mulți apreciază astfel de povești, le aplaudă, dar mereu mă frustram că foarte puțini chiar și pun în practică apoi.

Când am deschis clubul Seed System în 2017, am plecat fix de la această intenție, de a ajuta oamenii să pună în practică aceste principii. Pas cu pas, schimbările încep să apară. 

Clubul Seed System este contextul pe care l-am oferit tuturor celor care for să-și accelereze progresul, fie că ești antreprenor sau profesionist. Mulți din cei care au trecut prin club au pus acest sistem în practică:

  • și-au deschis noi afaceri
  • au început o nouă direcție în carieră, la care se gândeau de multă vreme
  • au construit relații minunate
  • au trecut peste frici și frustrări de ani de zile
  • au început munca de șlefuire în a deveni cea mai bună versiune a lor

Ai putea crezi că pare multă muncă în spatele unui demers atunci când vrei să atingi un succes. Și chiar este. Dar în cadrul unui grup de suport, grup mastermind, toți pașii necesari pe care-i ai de făcut devin simplii și plăcuți de făcut.

Cu cât cunoști mai mulți oameni, din domenii diferite, dar care aplică aceleași principii, cu atât mai multă încredere capeți în propriul drum. 

Și beneficiile nu se termină aici…

Toți membrii clubului beneficiază de atenție și feedback constant din partea mea și a colegilor în fiecare zi aproape. Orice mic succes îl împărtășim cu grupul, fiecare permite celorlalți să se bucure de propria lui reușită. 

Chiar și articolul acesta cu episodul din cadrul seriei România Te Iubesc, a pornit de la o discuție pe care o aveam cu unl din membrii clubului. Așa ne inspirăm unii pe alții zi de zi.

Un alt beneficiu al tuturor membrilor, este că au reduceri între 10-20% pentru orice curs aprofundat (ex. Magicianul Timpului) pe care-l ținem sau eveniment intensiv / bootcamp pe care le vom mai organiza în viitor. La un moment dat, când lucrurile vor reveni la ”normal”, vom relua și evenimentele fizice. 

Dacă vrei să faci pașii necesari în creșterea afacerii sau a evoluției în cariera ta, alătură-te și tu Clubului Seed System

Weekend liniștit să ai!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!