Începe o nouă seria a Programului Accelerator de 90 zile!
Înscrie-te Clubul Seed System!

Tehnici de învățare rapidă și eficientă

Într-un studiu al World Economic Forum se menționează că una din cele mai importante abilități ale viitorului este… abilitatea de a învăța rapid.

„Analfabetii secolului XXI nu vor fi cei care nu pot citi și scrie, ci cei care nu pot învăța, nu se pot dezvăța sau reînvăța. ”

Alvin Toffler

Mereu am avut un feeling fain ori de câte ori deveneam din nou student. Chair dacă am terminat facultatea de mai bine de 15 ani, procesul de învățare nu s-a diminuat nicio clipă. Din contră, acum simt că învăț orice lucru nou cu mai mult interes decât atunci când eram în sistemul de învățământ.

Învățarea nu se termină când ieși pe porțile facultății. Pentru a te menține la un nivel înalt de performanță în cariera sau în profesia pe care o practici, ai nevoie să fii mereu la curent cu ultimele descoperiri și bune practici.

Astfel că învățarea rapidă este o abilitate foarte utilă. Îți permite să te adaptezi rapid oricăror schimbări de mediu ce pot apărea. Când vine vorba de cariera pe care o practici, învățarea nu se termină. Mereu există un nivel superior.

Am făcut un scurt material video în care abordez fix acest subiect. Te invit să-l vizionezi mai jos!

Mai exact vei afla:

  • 3 condiții ale unui student bun (cele 3 probleme ale ceștii)
  • 3 etape ale procesului de învățare (studiu, contemplare și fixare)
  • Motivația cu care începi studiul
  • Plantatul semințelor pentru a ține minte conceptele studiate

Spor la studiu!

Shopping Cart

No products in the cart.