Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

De ce practica recunoștinței îți aduce succes?

A devenit o tradiție ca pe finalul fiecărei sesiuni academice a Colegiului de Management din Sedona, Geshe Michael Roach să țină o sesiune Live pe facebook, cu întrebări și răspunsuri din partea oamenilor.

Tematica ultimei sesiuni academice a fost despre arta și practica recunoștinței. Am avut un prim interviu la început de an în care am discutat despre ce presupune această practică. Există o strânsă legătură între a avea succes, a te simți împlinit în munca pe care o faci și a practica recunoștința.

https://youtu.be/ODWyiw726ME

Chiar dacă 2020 a fost un an cu multe provocări, chiar și pentru noi cei care ne ocupăm cu predarea sistemului semințelor. Chiar și pentru Geshe Michael și echipa lui din Sedona, primele 3 luni ale anului au fost confuze, nu se știa vreo direcție clară, totuși cu toții am continuat să ne ținem de aplicarea sistemului în viețile și afacerile noastre.

Sistemul semințelor se poate aplica în orice condiții. Dacă antrenezi înțelegerea corectă, situațiile provocatoare ( cum ar fi o pandemie ), nu ar trebui să te deraieze prea mult, din a nu continua. Cu toții am avut parte confuzie și neliniște, îngrijorări, dar sunt ok, fac parte din condiția umană din care facem parte momentan.

A continua să aplici sistemul semințelor, fix în perioadele cu provocări majore, când majoritatea oamenilor pun focus pe economii și agonisire, este fix tiparul mental care te face să ai parte de cele mai mari oportunități în munca ta.

Iar practica recunoștinței este o modalitate inedită de a presăra toată munca pe care o faci plantând zilnic semințe bune.

Iată și întrebările adresate pe finalul acestei sesiuni LIVE, la care Geshe Michael a răspuns:

Întrebarea #1:

Care este diferența între karma (acțiune) și semințele karmice (amprenta mentală) care rămâne în urma acțiunii?

Întrebarea #2 :

Sistemul semințelor explică cum totul vine din semințe. Care sunt semințele care au creat acest sistem al semințelor care să ne explice cum funcționează semințele?

Întrebarea #3:

Cum ne ajută meditația de conștientizare asupra morții să devenim mai recunoscători?

Întrebarea #4:

Ce se întâmplă între intervalul 1/65s și 2/65s, care presupune deschiderea unor 2 semințe succesive?

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!