Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Ce rezultate poate genera o provocare de 30 zile în Management Karmic?

Cum poți să îți stabilești o sumă de bani pe care să o realizezi într-o lună de zile, cu ajutorul unei provocări de 30 zile numită Management Karmic?

Florin Păsat ne explică cum și-a stabilit o sumă la începutul lunii ianuarie, cum a notat zilnic ce semințe a plantat pe bani și cu cine a plantat, și cum a reușit să ajungă la suma stabilită, dar mai puțin cu 71 lei.

PS. După ce a fost invitatul sesiunii #livelacafea din 31 ianuarie, tot în aceeași zi, a mai încasat o comandă și chiar a depășit suma stabilită.

Provocarea MK 30 – a fost concepută de un alt Șlefuitor, Liviu Păsat, și dacă reușim să ne ținem de ea în fiecare zi, chiar poate accelera rezultatele financiare pe ni le dorim să le obținem.

Cartea Management Karmic o găseși acum și în format ebook în aplicația Voxa.

Iar cartea audio și tipărită o găsești la noi în magazin!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!