Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

3 Soluții pentru rezolvarea oricărei probleme

în fiecare zi de luni dimineața ne întâlnim pentru o sesiune scurtă de #coaching cu #semințe la #cafea.

în această săptămână am discutat despre cele 3 soluții pe care le putem aplica pentru rezolvarea oricărei probleme. Aceste soluții le-am exersat mult în ultimul curs intensiv despre Transformarea problemelor în capodopere.

Cele 3 soluții:

1) soluția convențională

2) soluția bazată pe semințe

3) Soluția pe vacuitate

Despre prima soluție am auzit mereu, de fapt este singura care credem că ar funcționa. Soluția nr 2 este cea care ne ajută să facem ca orice metodă convențională să funcționeze. Dar soluția nr 3 ne ajută să înțelegem că nimic din ce percepem noi ca fiind problemă nu poate exista fără să fi venit dintr-un tipar mental al meu.

Este formularea din perspectiva vacuității (absenței) și este complementară felului cum se formează percepțiile din semințe mentale.

Vezi în materialul video, care este diferența între cele 3 tipuri de soluții și cum le poți aplica pentru o provocare majoră cu care te confrunți!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!