Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

De ce avem nevoie să repetăm demonstrația cu pixul de 3000 de ori ?

Cineva l-a întrebat pe Geshe Michael la un eveniment: “Auziți, dar de ce ne predați din nou pixul, că doar ne-ați zis de el și anul trecut?”

Răspuns: “Aveți nevoie să repetați demonstrația cu pixul de cel puțin 3000 de ori până să înțelegeți corect realitatea zilnic!”

După ce ai citit ghidul, ai aflat prima data de conceptul potențialului ascuns (sau al vacuității mai tehnic vorbind), unul din principiile de bază ale acestui sistem. Aceasta este una din cele mai importante învățături din tot sistemul. Înțelegând corect acest principiu, îți poți schimba radical viața profesională, afacerea ta, dar și viața personală.

Principiul potențialului ascuns este cât se poate de simplu de explicat în 2 minute.

Te invit în continuare, să urmărești explicația vacuității, așa cum o preda autorul Șlefuitorului de diamante (Geshe Michael Roach) în cadrul cursurilor aprofundate ale acestui sistem:

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!