Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor

Folosind înțelepciunea din Șlefuitorul de Diamante în anul 1981 Geshe Michael Roach a ajutat la înființarea societății Andin Diamond International in Manhattan, firma ajungând sa aibă una din cele mai rapide evoluții din istorie. În 2009, după ce atinsese a cifra de afaceri de 250 milioane de dolari, Andin International a fost achiziționată de grupul Rich Line al lui Warren Buffet.

Sistemul Semințelor (Diamond Cutter): Un sistem corect prin care să-ți atingi obiectivele, funcționează de fiecare dată, este simplu și plăcut de pus în practică, te ajută să-ți îndeplinești obiectivele și în același timp îi ajută și pe cei din jur.

După cum bine spune Geshe Michael Roach: “Majoritatea oamenilor se îngrijorează 50% din timp din pricina banilor. Când îi ajuți să rezolve această problemă, le-ai oferit 50% din mintea lor înapoi “.

E timpul să schimbi modul în care abordezi aceste lucruri. E timpul să încerci ceva ce funcționează de fiecare dată.

Mai jos ți-am pregătit un mini-curs on-line introductiv ce conține:

1) Ghidul PDF ”Crește-ți venitul folosind sistemul semințelor”, în interiorul căruia vei găsi principiile de bază ale acestui sistem.

2) 2 Lecții video introductive cu uneltele de bază ale sistemului semințelor

3) 1 Webinar despre cum se aplică Sistemul Semințelor pentru îndeplinirea celui mai important obiectiv al tău.

3) 4 Povești ale oamenilor care au aplicat cu succes acest sistem în cariera și în afacerea lor.

De asemenea, vei primi și acces gratuit în grupul de Facebook ”Diamond System România”, unde te poți conecta cu profesioniști și antreprenori care aplică acest sistem în munca lor.

Înscrie-te mai jos!