Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Imposibilitatea gestionării timpului

Discutăm în acest material despre gestionarea timpului din punctul de vedere al tiparelor mentale. Practic, managementul sau gestionarea timpului este o imposibilitate din punct de vedere convențional.

Scurgerea timpului are și ea o vacuitate. Timpul nu trece la fel pentru toată lumea. Chiar și pentru tine, în diferite contexte, probabil ai observat că timpul se scurge mai rapid, alteori mai lent. În materialul de mai jos dau 2 exemple de situații, în care mie mi s-a părut că timpul s-a scurs complet diferit:

  1. 15 minute pe scaunul de dentist
  2. 15 minute într-o excursie cu prietenii pe munte

Prima situație a dat o percepție de scurgere mai lentă a timpului ( dilatare ) iar a 2-a situația mi-a dat o percepție de contracție a timpului. Timpul parcă zbura.

Faptul că și scurgerea timpului vine tot din tipare mentale este simplu de demonstrat. În acele momente, nu ai cum să alterezi conștient trecerea timpului. Altceva te forțează să-l percepi , fie mai lent, fie mai rapid. Acela este tiparul care generează trecerea timpului.

Când discutăm despre gestionarea timpului din punct de vedere al tiparelor mentale, vorbim despre cum să ai o percepție diferită a scurgerii timpului, față de cea pe care o ai de obicei. De exemplu, când ești presat de timp, cum ar fi dacă 60 de minute s-ar simți drept percepție ca fiind 70 de minute. Iar când ai nevoie să treacă mai rapid ( de exemplu, ai o călătorie lungă de făcut) , cum ar fi ca 6 ore să le percepi ca fiind 2 ore.

Despre aplicarea sistemului semințelor vom studia în perioada următoare.

Lasă-mi mai jos un comentariu cu o situație din viața ta în care timpul s-a scurs în mod diferit față de cum te așteptai: fie s-a dilatat, fie s-a contractat!

https://youtu.be/GcDh1JCQSkw

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!