GESTIONAREA TIMPULUI

Prin Arta Conversației Interioare
(Curs Pilot)Timpul trece. Și noi odată cu el.


Chiar și cele mai moderne instrumente digitale, care ar trebui să ne elibereze din timp, ne leagă și mai mult de muncă, iar ziua devine din ce în ce mai strânsă. În același timp, trebuie să ținem din ce în ce mai mult în minte, un flux neîntrerupt de gânduri asupra căruia nu avem aproape niciun control. În loc să ne simțim independenți, suntem conduși de însăși scurgerea timpului.
 
Aici intervine Sistemul Șlefuitorului de Diamante: În care vei afla metode complet noi și eficiente de gestionare a timpului, pentru o minte liniștită. Aceste metode se bazează pe uneltele înțelepciunii străvechi de mii de ani și sunt eficiente pentru că nu abordează problema, ci direct cauzele ei.

Sistemul
Diamond Cutter

(al Șlefuitorului de diamante)

… oferă o abordare nouă și în același timp veche de mii de ani pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, sistemul oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră orice vis ne dorim.

Ce beneficii vei experimenta:

(dacă participi la acest curs)

  • Cum să fii în controlul timpului tău
  • Vei putea realiza mai multe în mai puțin timp
  • Vei avea parte de timp de calitate, lipsit de stres, plin de bucurie
  • Îți eliberezi mintea de gândirea negativă și incontrolabilă
  • Vei creea spațiu pentru idei creative și pozitive
  • Te vei putea folosi de puterea unei minți limpezi și liniștite în tot ceea ce-ți propui

Recapătă controlul asupra timpului tău – folosind Sistemul Șlefuitorului de diamante !

Cine te va însoți?

Fiecare program Diamond System România este susținut de îndrumători români care au făcut cursuri de formare în Sistemul Șlefuitorului de diamante, la Sedona School Of International Management din Arizona, SUA.

Octavian Baban

Octavian Baban

Îndrumător & Manager
Diamond System România

Inginer de pregătire, mereu mi-am dorit să descopăr un sistem care funcționează de fiecare dată în tot ceea ce-mi propun să realizez.

Așa am ajuns să studiez în 2014 Sistemul Șlefuitorului de diamante, iar acum, să am bucuria de a-i îndruma și pe alți oameni care își doresc să evolueze pe toate planurile.

Detalii despre curs:

Cursul are loc între 11 septembrie – 8 octombrie
Vei primi 14 lecții (una pe zi) în format video, accesibile în platforma noastră online. Fiecare lecție conține un aspect teoretic și o misiune practică de făcut.

Vom avea apoi un Q&A Live, la finalul celor 14 lecții.

Iar pe 8 octombrie vom ține webinarul de final, în care vom relua cele mai imporante instrumente din acest curs pentru gestionarea timpului.

Vom avea și un grup de suport pe Facebook, în care vei putea primi feedback din partea îndrumătorilor pe măsură ce aplici uneltele predate.

Înscrierile sunt deschise până pe 8 septembrie ora 23:59. Pe 11 septembrie începem cu prima lecție din program.

Înscriere curs

297RON

14 Lecții video
Materiale în format electronic
Webinar ( cu cele mai importante unelte)
Live Q&A la finalul cursului
Grup de suport pe Facebook
2 Îndrumători

Întrebări frecvente

Despre participarea la curs

Contact

Dacă ai nevoie de orice înformație cu privire la acest program, nu ezita s-o contactezi pe Livia!

Livia Soare

Livia Soare

Îndrumător & Relații cu clienții

livia@diamondsystem.ro
0756433608