Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Despre relații perfecte: Oare există? Dacă da, cum?

Săptămâna asta am lucrat intens cu colegii la pregătirea manualului pentru Relații împlinite (nivelul 5)

Citind noile unelte pe care le vom parcurge în acest nivel mi-am adus aminte de cât de norocoși suntem noi cei care am auzit de Șlefuitor și care avem oportunitatea să-l studiem în vremurile astea.

De ce zic asta?

Tot săptămâna asta discutam cu Andrei, un #șlefuitor mai vechi, cu care am început să lucrăm pe domeniul relațiilor de câteva luni încoace. Și într-una din conversațiile noastre el îmi zice:

”Știi ce, eu nu cred că există relație perfectă”, ”decât să îmi mai fac speranțe, mai bine aleg pe cineva care îndeplinește 3-4 calități ne-negociabile, iar cu restul lucrurilor, mă descurc eu.”

”Păi asta înseamnă că încă nu ai înțeles bine principiul din spatele Șlefuitorului”, îi răspund eu. ”Faptul că accepți și te mulțumești cu o relație 75% și nu 100% și să crezi că mereu va fi așa, reprezintă o sursă de neînțelegere.” mai mult, va reprezenta o cauză permanentă pentru nemulțumire.

”Iar altă neînțelegere este că ai de făcut alegerea cu cele mai puține neajunsuri din celelalte opțiuni pe care le ai!”.. continui eu.

”Păi cum? că am auzit la nu știu ce autor (x… nu-l menționăm aici), că nu are cum să fie bine fără puțin rău, sau nu poți da una caldă fără una rece”.

Ei bine… nu e chiar așa. Dacă ar fi adevărată această teorie, ar însemna că ori de câte ori ai parte de neplăceri, automat trebuie să urmeze și plăcerea după, sau puțin mai târziu. Ceea ce nu e adevărat. Uneori, vezi oameni care dau din necaz în alt necaz. Nu există asemenea corelație, ca ceva neplăcut să creeze ceva plăcut după. ”Nu este similară cauza cu efectul” îi zic eu.

Și discutând mai departe pe tema asta Andrei îmi zice că nu crede că există vreo parteneră perfectă 100%. Îi zic ”Corect, nu există, n-are cum”, pentru că nimic nu are o natură proprie, dar în schimb, ”Este posibil să ai parte de o parteneră 100% potrivită pentru tine și care va veni de pe urma semințelor tale”, pentru că numai așa există orice persoană din viața ta.

Astfel că revenim mereu la principiul de bază (vacuitate)

Fără acest principiu, relațiile îți vor da mereu dureri de cap. Vei căuta practic mereu ceva perfect ”în exteriorul” tău. La fel și după ce vei începe o relație, va exista mereu temerea că partenerul poate fi pierdut. Pentru că fără acest principiu și fără tipare mentale, metodele conveționale de relaționare funcționează doar uneori.

La finalul conversației mele cu Andrei, stăteam și mă gândeam cât de important este să ajungi să ai convingerea că există relații perfecte. Chiar dacă încă mai ai provocări, această convingere te ajută să treci peste orice provocare, fără să te încarci de nemulțumiri. Totul ține de antrenamentul tiparelor mentale, de felul cum aplicăm acest sistem și de orice mic rezultat care de multe ori te surprinde, dar care îți construiește încrederea în tine.

Și acum de ce zic că suntem norocoși că putem aplica un sistem care funcționează de fiecare dată?

Alternativa presupune să ai mereu parte de nemulțumiri și în alte cazuri, chiar deznădăjduire. Pur și simplu, oamenii renunță să mai creadă că există relații perfecte pentru ei și fie nu se mai implică în nicio relație, fie se mulțumesc cu mai puțin de 100%.

Așa că ne bucurăm că, și în acest an, avem parte de aprofundarea Sistemului Șlefuitorului de diamante, în special pe tematica relațiilor. Relațiile sunt o sursă imensă de bucurii în viață, dar și de neplăceri majore atunci când nu merg. Această înțelepciune pe care o aduce Șlefuitorul de diamante și în domeniul relațiilor este de neprețuit pentru oricine își dorește să evolueze în continuare. Deasemenea, este cu atât mai prețioasă pentru cine își dorește să fie un exemplu pentru cei din jurul lui.

Iată și câteva din uneltele pe care le vom studia în nivelul 5 în luna noiembrie:

  • Uneltele de bază: pixul, cei 4 pași, cele 4 puteri, cele 4 flori, meditația cafelei – mereu plecăm de la acesta.
  • Bucla terță la birou și acasă – sau cum poți să-l faci pe partener să se schimbe fără ca nici măcar să-i pretinzi asta.
  • Aprofundarea vacuității – cu fiecare situație pe care aplicăm acest principiu, căpătăm mai multă înțelegere.
  • Succesul înseamnă iubire – un nou motiv pentru a deveni un om de succes sunt cei din jurul tău.
  • Lacul de cristal – un nou mod de a avea parte de armonie cu cei din jur și care chiar funcționează.
  • Magia vacuității consilierilor matrimoniali – de ce s-ar putea ca soluția pentru un partener perfect să vină chiar dintr-o metodă pe care deja o cunoști.
  • Deciziile capcană, cum să le recunoști – o unealtă care te va ajuta să nu te mai stresezi niciodată cu alegerile pe care le ai de făcut în relații.
  • Aspecte subtile ale meditației cafelei – vom aprofunda antrenamentul mental pentru a putea realiza orice vis al tău.
  • Nu încerca nici măcar să ghicești – cum va înflori sămânța în viața ta, vei prinde încredere în procesul rodirii tiparelor mentale.

Evenimentul Relații împlinite – 12 unelte pentru aprofundarea relațiilor are loc în 15-17 noiembrie, în București. Este evenimentul nostru anual în care ne reunim toți cei care ne dorim să aprofundăm atât relațiile personale cât și cele profesionale. Deasemenea este o ocazie perfectă de a ne regăsi cu prieteni vechi și noi pe care i-am cunoscut în ultimii ani de când ne-am adunat în cadrul evenimentelor Șlefuitorului de diamante.

 

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!