Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cele 5 obiective pentru o viață împlinită

Am un nou material video pentru tine. În acest nou material video, Scott Vacek ne oferă o trecere în revistă a tuturor celor 5 obiective ce pot fi îndeplinite prin Sistemul Semințelor Mentale.

Cele 5 sunt:

  1. Libertate financiară, sau bani precum oxigenul
  2. Relații împlinite acasă și la birou
  3. Corp sănătos și plin de energie
  4. Pace mentală sau minte liniștită
  5. Contribuție pentru cei din jur

Vei observa că aceste 5 obiective, pe măsură ce înțelegi rolul fiecăruia din ele, sunt de fapt o progresie normală în viața fiecărui om. Dacă te poți gândi chiar la persoane publice (ex. Bill Gates), care pe măsură ce le-a îndeplinit pe fiecare din primele, a ajuns până la ultimul obiectiv. Avem nevoie de toate cele 5 pentru o viață împlinită.

Acesta este iar o altă calitate a acestui sistem, pentru că îți aduce un echilibru în felul tău da a lucra. De exemplu, focusul exclusiv pe primul obiectiv (cel financiar), fără a mai avea în vedere relațiile din jur sau sănătatea corpului tău, poate în timp genera neplăceri în viața ta. Astfel că avem nevoie de fiecare obiectiv în parte să-l îndeplinim, dar și de toate la un loc pentru a avea o viață împlinită.

Îl las pe Scott în continuare să-ți prezinte în detaliu fiecare din aceste 5 obiective!

 

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!