Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum a luat naștere Sistemul Diamond Cutter

Mă bucur să văd că Scott Vacek (Vicepreședintele Executiv DCI) realizează acum o serie de noi lecții video pentru pasionații acestui sistem.

După 9 ani de când a luat naștere acest sistem, detaliile fiecărui nivel s-au ajustat în timp, iar acum mă bucur să văd că a crescut în a deveni un sistem foarte solid, matur și coerent (foarte important acest aspect), care poate fi aplicat de oricine în munca și în viața lui.

Acest sistem nu inventează nimic nou, singurul lucru nou pe care-l aduce, este că organizează într-o formă aplicabilă (pe pași), o învățătură străveche care funcționează de fiecare dată pentru îndeplinirea obiectivelor. Dacă n-ar fi funcționat, probabil nu s-ar fi transmis după atâția ani.

Faptul că această învățătură este pusă sub o formă nouă, ușor de înțeles și de aplicat, face ca acest sistem să fie cu atât mai valoros pentru zilele noastre.

Il las pe Scott să explice mai în detaliu cum a luat naștere acest sistem.

Enjoy!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!