Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum a luat naștere Sistemul Diamond Cutter

Mă bucur să văd că Scott Vacek (Vicepreședintele Executiv DCI) realizează acum o serie de noi lecții video pentru pasionații acestui sistem.

După 9 ani de când a luat naștere acest sistem, detaliile fiecărui nivel s-au ajustat în timp, iar acum mă bucur să văd că a crescut în a deveni un sistem foarte solid, matur și coerent (foarte important acest aspect), care poate fi aplicat de oricine în munca și în viața lui.

Acest sistem nu inventează nimic nou, singurul lucru nou pe care-l aduce, este că organizează într-o formă aplicabilă (pe pași), o învățătură străveche care funcționează de fiecare dată pentru îndeplinirea obiectivelor. Dacă n-ar fi funcționat, probabil nu s-ar fi transmis după atâția ani.

Faptul că această învățătură este pusă sub o formă nouă, ușor de înțeles și de aplicat, face ca acest sistem să fie cu atât mai valoros pentru zilele noastre.

Il las pe Scott să explice mai în detaliu cum a luat naștere acest sistem.

Enjoy!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!