Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile Șlefuitorilor: Georgiana Lesanu

1. Ce provocare ai avut cu afacerea ta sau în viața personală când ai început să aplici sistemul semințelor?

În ambele situații, provocarea a fost cea financiară. Banii ajungeau de la un salariu la altul, iar mai apoi, când ne-am deschis o fermă de animale, ceea ce încasam în urma vânzării produselor, cheltuiam pe furaje. Și ca o paranteză, de aproape 3 ani suntem vegetarieni.

2. Care sunt 2-3 frustrări/probleme legate de această provocare?

Frustrări? Păi ce decurge din situația în care nu-ți ajung banii: nu ai viața pe care ți-o dorești, cea lipsită de griji financiare. Nu te poți duce în concediu când și unde vrei, nu-ți poți face renovările dorite în casă, nu-ți permiți o mașină mai performantă …

3. Cum ți-au impactat afacerea și viața personală?

În viața personală aveam parte și de discuții nu tocmai ok în familie, aveam impresia că muncesc doar pentru a plăti ratele și a supraviețui.

Afacerea cu ferma… muncă multă și mai deloc timp și bani.

4. Când ai auzit de Sistemul Semințelor?

În iunie 2019 am participat la prima întâlnire DC la Brașov. I-am mulțumit lui Dumnezeu că a făcut posibil acest lucru. Mai apoi am înțeles că ”am avut semințe”.

5. Care sunt 2-3 lucruri pe care le-ai făcut cu sistemul semințelor pentru a rezolva acea provocare sau a-ți îndeplini un obiectiv în direcția dorită?

După ce am citit ”Șlefuitorul de diamante” și ”Managementul Karmic” mi-am dat seama că am început să culeg roadele semințelor pe care le plantasem, fără să știu de principiile șlefuitorului.

Am conștientizat că eu sunt 100% responsabilă de viața mea, am respectat sau mai bine zis m-am ghidat zilnic după cele 10 precepte și mai presus de toate, am ținut cont de toate uneltele sistemului semințelor.

Am început să-mi plantez viața pe care mi-o doresc și îmi și iese.

6. Ce rezultate ai avut după ce ai integrat uneltele sistemului semințelor în munca ta?

Bani, sănătate, prieteni, pacea minții și îmi aduc și contribuția (atât prin faptul că donez cu recurență, cât și prin faptul că îi învăț pe alții despre Sistemul Semințelor).

Un rezultat wow de exemplu este acela că de la un concediu de 5-6 zile pe an, am reușit în 2022 să mergem în 11 țări. Și continuăm, căci ne place!

Tot în perioada în care am aflat de sistemul semințelor eram într-o companie de Network Marketing, dar tratam totul ca un hobby. Mai apoi am înțeles că era ceea ce îmi doream: să-i ajut pe ceilalți. Sunt asistentă medicală de profesie.

Acum gestionez împreună cu soțul meu în această companie o echipă de peste 750 persoane (sau mai corect, familii) în țară și străinătate.

7. Cum abordezi acum noile provocări sau obiective similare ajutându-te de uneltele sistemului semințelor?

Provocările sunt experiențele de care am nevoie să evoluez. Le abordez ținând cont de uneltele sistemului DC, de Pix, de cele 4 puteri, cei 4 pași Starbucks, de Meditația Cafelei.

8. Cu ce te ocupi în prezent – descrie pe scurt produsele/serviciile tale

Momentan lucrez în departamentul de Imagistică al unui spital privat din Brașov, part-time. După ce am lucrat în domeniul sănătății mai bine de 22 de ani cu normă întreagă, acum mi-am mai oferit ceva: cea mai important resursă – Timp. Timpul Meu!

Activitatea mea principală acum e legată tot de sănătate, dar de cea holistică, în care Omul e privit ca un Întreg – Trup, Minte, Spirit. E legată de compania de Network Marketing cu a cărei cultură am rezonat din prima clipă pentru că funcționează pe cele 10 precepte ale Șlefuitorului.

9. Unde te pot găsi oamenii (site, email, profil de FB)

Pentru a veni în sprijinul echipei, am deschis la Brașov Centrul Holistic al Stării de Bine ”Esența Vieții”, pe strada Carpaților nr. 93A, unde sunt prezentă zilnic în funcție de programările pe care la am la consultația de wellness, care include și o scanare Zyto.

Această scanare e menită să ofere o imagine a dezechilibrelor energetice din organism, aflând astfel care sunt emoțiile care stau la baza lor. De cele mai multe ori sunt emoții adânc întipărite în subconștient. Aflând concret care sunt acele emoții care te dezechilibrează, faci primul pas către echilibru: conștientizarea!

În cadrul companiei de Network Marketing din care facem parte, materia primă este adusă din peste 47 de țări. Dar marea majoritate sunt țări slab dezvoltate, unde nu au acces la educație, asistență medicală sau chiar sursă de apă potabilă.

Acesta e și motivul care ne-a determinat să privim cu recunoștință toate sursele și resursele pe care le avem. Una dintre ele fiind Apa Plată de Izvor Natural Alcalină ”Perla Moldovei”, pe care am început să o consumăm și mai apoi să o și distribuim la domiciliul sau la biroul clienților.

Contact:

Georgiana 0723605681; ; https://www.facebook.com/profile.php?id=100008559154548

Victor 0723605680

Împreună, picătură cu picătură, om cu om, comunitate cu comunitate pentru o viață mai bună!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!