Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile Șlefuitorilor: Ema Solomon

Ema Solomon, director la un boutique hotel din Galați.


1. Ce provocare ai avut cu afacerea ta sau în viața personală când ai început să aplici sistemul semințelor?

Am auzit prima oară despre ” semințe ” la un seminar susținut de Florin Păsat și ii sunt foarte recunoscătoare pentru acea intalnire .

Provocari existau ( si inca mai am de lucru) pe mai multe planuri: 

– in plan personal mai ales în relația cu copiii. Am doua fetite pe care le-am adoptat, pentru care imi doresc sa fiu o mamă iubitoare, înțeleaptă și care, impreuna cu sotul meu, sa le oferim tot ce au nevoie pentru a avea o viata  fericita. 

– în plan profesional, obiectivul e sa am din ce în ce mai mulți oaspeți multumiti la hotelul unde lucrez.


2. Care sunt 2-3 frustrări/probleme legate de această provocare?

Mi se tot părea ca nu-s suficient de buna în “meseria de mama” , nu gestionam prea bine emoțiile, eram îngrijorată, mă enervam des,  iar la lucru, aveam tendința de a da vina pe ceilalți  si de a face eu multe dintre treburile colegilor, dintr-o dorinta de control si o convingere eronată ca au nevoie de ajutor.


3. Cum ți-au impactat afacerea și viața personală?

Aveam tot timpul o stare generala de îngrijorare, stres, devalorizare, lipsa de timp pentru mine.

4. Când ai auzit de Sistemul Semințelor?

Acel prim seminar al lui  Florin Pasat la care am participat, se intampla prin anul 2019 și a fost pentru mine startul unei călătorii care mi-a clarificat multe dintre întrebările pe care poate nu le puneam  cu voce tare însă,  existau în sufletul meu…


5. Care sunt 2-3 lucruri pe care le-ai făcut cu sistemul semințelor pentru a rezolva acea provocare sau a-ți îndeplini un obiectiv în direcția dorită?

Odată ce am înțeles ca exista acest sistem cu care am rezonat foarte bine, am luat primul contact cu Diamond System  si am inceput sa aloc timp sa citesc mai mult despre cum funcționează . Apoi, am intrat în Seed System Club si in măsura timpului si al …semintelor, am inceput sa si aplic sistemul si chiar sa fac pasi mai concreți.

Am început sa costientizez cat sunt de anxioasa ( practic din copilaria mica am fost asa!) ,  cat de mult rau face furia mea și îngrijorarea aceea continua . Încetul cu încetul, m-am infranat ( uneori  cateva minute , alteori mai mult ) în a reacționa cu furie. Chiar dacă nu am reusit de fiecare data și încă mai sunt situații când mă trezesc ridicând tonul, evit cât pot de mult sa răspund imediat într-o situație provocatoare!  

Si , cel mai important lucru : înțelegerea faptului că totul vine de la mine! 

La hotel, înțelegând de unde vin clienții,  am fost mult mai atentă cum si ce clienți imi plantez , am recomandat mai mult alte hoteluri, am căutat lucruri pozitive pe care sa le scot în evidenta la ceilalți, mai degrabă decât sa-i critic, chiar dacă o făceam mental …

De mai mult de jumatate de an, acord atenție sporita carnețelului si deja încep sa se vadă rezultate …

Meditația de dimineata e scurta și e “asortata” cu recunoștință. Este evident pentru mine ca  aceasta practica ce poate fi îmbunătățită  … Seara insa, fac o retrospectiva a zilei, adaug ultimile lucruri in carnetel (uneori chiar si constientizari de peste zi) si fac o meditația cafelei înainte de somn.

6. Ce rezultate ai avut după ce ai integrat uneltele sistemului semințelor în munca ta?

Desi sunt incepatoare, simt ca sunt pe calea cea buna, sunt mult mai calmă, increzatoare,  linistita chiar daca exista încă “buruieni de curatat”, am parte de multe sincronicitati și lucruri care se aranjează sau vin “de la sine” …

Sunt mult mai conștientă de semintele mele și de rezultate, făcând numeroase corelații. Fetele mele observa schimbarea mea in bine si asta ma face sa fiu din ce in ce mai optimista, iar oaspetii hotelului, sunt si ei, pe măsura semințelor mele. 

Apoi, sa-mi amintesc mereu ( sau cat mai des posibil ) de unde vin toate cele ce le experimentez in viata mea,  a fost si va rămâne elementul cheie!


7. Cum abordezi acum noile provocări sau obiective similare ajutându-te de uneltele sistemului semințelor?

Profit  de fiecare oportunitate de a planta frumos, vad in oamenii pe care-i întâlnesc  posibilități de a face fapte bune iar, când se ivește vreo ocazie, chiar sa  le vorbesc despre semințe. 

Este clar ca acum, știind despre acest sistem,  îmi va fi de ajutor sa abordez noi provocări… 

De exemplu, de ceva vreme ( vreo 8 ani)  am un surplus de greutate și am început sa lucrez pe acest obiectiv : sa am un corp suplu și sănătos. Încă nu am ajuns la greutatea ideala însă, cu ajutorul sistemului, aplicând  cei 4 pasi, respectiv, ajutand practic la randul meu pe cei care au nevoie de un stil de viata mai sanatos cu sfaturi din ce invat si eu in acest proces si chiar impartind mesele mele cu acestia, apoi bucurandu-ma de ceea ce ofer si dedicand semintele scopului meu, rezultatele devin vizibile . Evident ca, lucrez si pe convențional în paralel, respectiv la partea de blocaje sau tipare mentale, de asemenea, sunt mai atentă la alimentatie și miscare . Asadar, este un cumul de unelte insa, atunci cand avem un obiectiv, planul de 4 pasi,  e bine sa-l avem cat mai clar.


8. Cu ce te ocupi în prezent – descrie pe scurt produsele/serviciile tale

De 20 de ani sunt director hotel la Vila Belvedere din Galați,  un boutique hotel compus din 4 vile ce  oferă servicii de cazare cu mic dejun pe Faleza superioara a Dunării.


9. Unde te pot găsi oamenii (site, email, profil de FB)

www.vilabelvedere.ro

https://www.facebook.com/vila.belvedere.7
https://www.facebook.com/ema.solomon.90

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!