Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile șlefuitorilor:  Florin Păsat

Florin este Life & Business coach și autorul cărții ”WOW – Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”

1. Ce provocare ai avut cu afacerea ta sau în viața personală când ai început să aplici sistemul semințelor?

Datorii și încasări mici în afacerea mea.

2. Care sunt 2-3 frustrări/probleme legate de această provocare?

În momentul în care plăteam o rată la bancă sau o factură și mă gândeam că o să-mi rămână bani să economisesc apărea ”din senin” o altă cheltuială.

Trăiam cu stresul permanent al plăților viitoare, pentru că nu eram sigur dacă încasările din afacere îmi vor acoperi plățile pe care urma să le fac.

3. Cum ți-au impactat afacerea și viața personală?

În afacere eram deseori în urmă cu plățile.

În viața personală aveam stres datorită faptului că nu puteam să ofer familiei mele standardul de viață pe care mi-l doream și apăreau des certuri din cauza situației financiare.

4. Când ai auzit de Sistemul Semințelor?

În august 2014, atunci când a apărut cartea ”Șlefuitorul De Diamante” și apoi, în septembrie 2014 am avut șansa să-l văd live pe Geshe Michael Roach la lansarea cărții în România.

5. Care sunt 2-3 lucruri pe care le-ai făcut cu sistemul semințelor pentru a rezolva acea provocare sau a-ți îndeplini un obiectiv în direcția dorită?

Sub îndrumarea unui prieten, carea avea experiență mai multă cu acest sistem am început să fac lucrurie de bază: să fac Meditația Cafelei pe semințele bune pe bani pe care le plantasem până atunci, să planific plantarea altor semințe bune folosind Cei 4 Pași și să dezactivez semințele negative folosind Tehnica Celor 4 Puteri.

6. Ce rezultate ai avut după ce ai integrat uneltele sistemului semințelor în munca ta?

Una din semințele bune pe care am făcut Meditația Cafelei și pe care am continuat să o plantez a fost să promovez în lista mea de abonați alți traineri, speakeri, autori, coachi sau experți pe domeniul dezvoltării personale. O altă sămânță bună a fost să fiu 100% corect cu documentele contabile. Ca urmare, în 2015-2016 afacerea mea a crescut cu 500%. De atunci continuă să crească. Anul trecut a fost cel mai bun an de până acum atât ca cifră de afaceri cât și ca profit net, fără să fiu nevoit să aloc afacerii timp mai mult decât de obicei.

7. Cum abordezi acum noile provocări sau obiective similare ajutându-te de uneltele sistemului semințelor?

Încă de la început am aplicat uneltele de bază: Cei 4 Pași (Meditația Cafelei), Cele 4 Puteri, Carnețelul. Mișcare fizică făceam oricum, însă am completat cu yoga în anumite perioade. Pe parcursul timpului am crescut și timpul de meditație.  O dată cu cursurile DCI avansate am adăugat câteva unelte: clarificarea intențiilor (obiectivelor) folosind lista de NU-uri și descompunerea unui obiectiv în toate părțile lui componente astfel încât pe fiecare componentă să identific semințele negative care mă blochează și să le dezactivez și semințele bune pe care le-am plantat (sau trebuie să le plantez) pe care să fac Meditația Cafelei.

8. Cu ce te ocupi în prezent – descrie pe scurt produsele/serviciile tale

Sunt Life&Business coach și îi ajut pe antreprenori să-și crească cifra de afaceri fără să sacrifice lucrurile importante pentru ei (familie, sănătate, hobby-uri, timp pentru ce la place). Fac acest lucru îmbinând Sistemul semințelor cu unelte ”clasice” de marketing și management. Mai în glumă, mai în serios spun despre mine că sunt ”112-ul afacerii tale”, pentru că sunt cel care îi ajută pe antreprenori să depășească blocajele din business atunci când nimic altceva din ce au încercat nu funcționeaz 😊.

9. Unde te pot găsi oamenii (site, email, profil de FB)

www.florinpasat.com

www.atrageabundenta.ro

https://www.facebook.com/florinpasat.ro

https://www.youtube.com/@atrageabundentainviatata820/videos

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!