Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile Șlefuitorilor: Cristian Neculiță

Cristian Neculiță din Timișoara – voluntar în echipa Diamond System România, este și unul dintre cei mai vechi studenți din comunitatea noastră și care aplică cu consecvență sistemul semințelor, fiind implicat și în multe proiecte de voluntariat prin care ajută la răspândirea acestui sistem peste tot în lume.

1. Ce provocare ai avut cu afacerea ta sau în viața personală când ai început să aplici sistemul semințelor?

La acea vreme una din provocările majore era lipsa timpului.

La serviciu primeam tot mai multe și mai diverse sarcini și trebuia să lucrez multe ore suplimentare, ceea ce făcea ca sa resimt și acasă o acută lipsă de timp.

2. Care sunt 2-3 frustrări/probleme legate de această provocare?

Lipsa timpului a făcut ca la serviciu să  aloc timp tot mai puțin oamenilor din echipă și deci, nu mai eram atent la nevoile lor, iar asta a dus la nemulțumiri și apoi la   Scăderea eficienței echipei.

Iar acasă, am rămas în urmă cu îndeplinirea îndatoririlor față de casă și familie, ceea de a pus o presiune mai mare pe soția mea, care trebuia să compenseze absența mea.

3. Cum ți-au impactat afacerea și viața personală?

La serviciu am devenit și eu nemulțumit și ineficient și dezamăgeam clienții, iar în familie eram obosit și lipsit de energie și trist pentru că asta o afecta și pe soția mea și pe copii.

4. Când ai auzit de Sistemul Semințelor?

În 2018, pe final de an, am luat contact prima dată cu acest sistem.

5. Care sunt 2-3 lucruri pe care le-ai făcut cu sistemul semințelor pentru a rezolva acea provocare sau a-ți îndeplini un obiectiv în direcția dorită?

Primele acțiuni au fost îndreptate către folosirea carnețelului de 6 x pe zi pentru a urmări cele 10 percepte morale și aplicarea celor 4 pași, creând parteneriate karmice.

6. Ce rezultate ai avut după ce ai integrat uneltele sistemului semințelor în munca ta?

Învățând că, pentru a avea timp, e nevoie să ofer timpul meu altora, am reușit să îmbunătățesc eficiența celor din jur, dar și a mea, precum și relațiile cu toți ceilalți, și, cel mai important, încrederea că sistemul funcționează.

În mod special acasă, o ajut mult pe soția mea, ceea ce ne-a ajutat pe amândoi să avem mai mult timp și mai multă bucurie în tot ce facem.

7. Cum abordezi acum noile provocări sau obiective similare ajutându-te de uneltele sistemului semințelor?

Acum, am dezvoltat o mare încredere în sistem și astfel, abordez cu foarte mare încredere orice provocare. Țin în continuare carnețelul pentru a urmări unde am distrageri și unde mai am de lucru, dar și care sunt lucrurile pe care le fac bine – și pentru care mă bucur în fiecare seară când fac o scurtă meditație a cafelei.

Sunt foarte atent la nevoile celor din jur și caut să îi ajut să și le îndeplinească și astfel, creez tipare mentale puternice care îmi asigură succesul pentru propriile obiective.

8. Cu ce te ocupi în prezent – descrie pe scurt produsele/serviciile tale

Sunt responsabil de serviciul administrativ al unei companii și asigurăm buna funcționare a clădirilor și serviciile necesare pentru asigurarea condițiilor deosebite de lucru ale angajaților.

9. Unde te pot găsi oamenii (site, email, profil de FB)

Profil de FB: https://www.facebook.com/cristian.neculita

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!