Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile șlefuitorilor: Andreea Elena Halikias

Andreea este Leadership Strategist and Storyteller for Personal Brands

1. Ce provocare ai avut cu afacerea ta sau în viața personală când ai început să aplici sistemul semințelor?

 Anul trecut în septembrie îmi doream mult sa pornesc o noua linie a afacerii mele de consultanta în România și nu era atât de floare la ureche pe cât mă gândeam

2. Care sunt 2-3 frustrări/probleme legate de această provocare?

Stiam ce e de făcut, aplicam tot ce știam și totuși, nu ajungeam la obiectivele propuse. Probabil cel mai frustrant pentru un om de marketing este momentul în care nu ii ies campaniile pentru propriile proiecte.

3. Cum ți-au impactat afacerea și viața personală?

Afacerea nu creștea cum îmi propusesem, într-un domeniu pe care îl cunoșteam destul de bine, așa ca nu puteam fi decât frustrata, ceea ce afecta majoritatea relațiilor.

4. Când ai auzit de Sistemul Semințelor?

Am auzit prima data despre sistemul semințelor acum 9 ani și de atunci l-am folosit de foarte multe ori, însă chiar în aceasta situație nu m-am gândit sa încep cu dreptul. Nu știu de ce. Tot din semințe 🙂 Totuși, într-o zi o prietena mi-a spus ca s-a înscris în programul lunar al lui Octavian și atunci mi-am adus aminte ca uitasem sa fac ceva în procesul meu.

5. Care sunt 2-3 lucruri pe care le-ai făcut cu sistemul semințelor pentru a rezolva acea provocare sau a-ți îndeplini un obiectiv în direcția dorită?

“Întâmplător”, eram la un curs cu alți oameni care își doreau același lucru ca și mine: dezvoltarea unei afaceri bazate pe expertiza proprie și când am făcut cunoștință cu una dintre fete, care făcea ceva foarte asemănător cu mine (chiar într-o ușoară competiție după cum se vedea din afara), am știut ca afacerea ei era solul de care aveam nevoie sa plantez semințele afacerii mele. Am aplicat cei 4 pași și nu am uitat sa fac meditația cafelei.

Aș vrea sa spun ca am fost foarte consecventa și am făcut meditația după fiecare activitate făcută împreuna dar aș minți 🙂 Încă mai am semințe de udat din acea perioada.

Oricum, fiecare activitate era ceva ce urma sa fac și eu: crearea unui curs, vânzarea lui prin webinar sau la telefon, rezolvarea diverselor probleme ale clienților.

6. Ce rezultate ai avut după ce ai integrat uneltele sistemului semințelor în munca ta?

Rezultatul a fost ca un an de zile după aceasta experiență am avut grupele pline la fiecare ediție de curs. Unele s-au format și de la sine. Adică m-au sunat oamenii să-mi spună ca ei sunt deja un grup și vor sa facem un curs.

7. Cum abordezi acum noile provocări sau obiective similare ajutându-te de uneltele sistemului semințelor?

În primul rând îmi așez activitățile astfel încât sa pot ajuta cât de mulți oameni în proces. De regula când eu am un client nou câștigă în mod direct mulți alții. Promovez foarte direct și cu toată inima oameni ca mine care au nevoie de expunere si recomandare, fac tot posibilul sa sprijin ”solurile fertile” (oameni care ajuta alți oameni). Și nu uit de meditația cafelei – principalul motiv pentru care nu îmi ieșeau mie lucrurile înainte.

8. Cu ce te ocupi în prezent – descrie pe scurt produsele/serviciile tale

Eu sunt autor bestseller și ghid în storytelling și îmi doresc sa văd în România mai mulți autori romani care scriu cărți utile și 100% practice pentru romani. Am creat o aplicație care ii pune pe drumul cel bun în acest sens (Meleti – Inspiration for Better) iar programul meu de mentorat ii ajuta sa ajungă la produsul finit: o carte transformatoare pentru audienta lor și profitabila pentru ei.

9. Unde te pot găsi oamenii (site, email, profil de FB)

andreeahalikias.ro

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!