Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile șlefuitorilor: Masih Tahmasby

1. Ce provocare ai avut cu afacerea ta sau în viață personală?

✅ Mă aflam într o perioadă, pot să spun neagră, din evoluția afacerii mele și m-am asociat cu o persoană care, la orice preț era disponibilă să facă bani și a ghidat afacerea noastră către videochat.

Asta era ultima lucru și cea mai mare provocare și lovitură care am primit-o în colaborarea mea cu acea persoană.

Exact în perioada aceasta, DCI a apărut în spațiul meu și am început să aplic metodele și învățăturile valoroase pe care le-am primit de la Gheșe Michael Roach, făceam meditație zilnică, și am hotărât ca absolut orice gândesc, vorbesc și fac să fie bazat pe integritate.

Conceptul DCI m-a ajutat și m-a susținut să pot să ies din acel foc și se dau naștere la o nouă versiune a mea ca și o pasăre Phoenix și am încheiat colaborarea mea cu acea persoană și am construit business-ul nou bazat pe valori ridicate și mai ales integritate.

2. Care sunt doi trei frustrări probleme legate de această provocare?

✅ Lipsă de respect și încredere reciprocă între mine și partenerul meu și mai ales ideea de a face bani la orice preț, fără să ținem cont de valorile umane și integritate.

3. Cum ți au impactat afacerea și viața personală?

✅ Datorită acelei colaborări și perioade întunecate din viața mea personală și profesională, într-adevăr relația mea a fost afectată cel mai mult și m-am despărțit de fosta mea parteneră și pe cât de  mulți bani făceam, pe atât mai mulți bani pierdeam. Nu simțeam gustul bucuriei de a face bani și de a face ceea ce iubesc și este din inimă și eram extrem de frustrat.

4. Când ai auzit de sistemul semințelor?

✅ Am auzit de DCI în 2017.

5. Care sunt doi trei lucruri pe care le ai făcut cu sistemul semințelor pentru a rezolva acea provocare?

✅ Am început să aplic cele 10 principii etice din sistemului semințelor în viața mea personală și profesională și cele trei lucruri care au avut cel mai mare impact de asupra mea sunt:

1. Meditație zilnică pe care o făceam dimineață și uneori de două ori pe zi.

2. Meditația cafelei ca să ajute să rodească semințele pe care le-am plantat.

3. Cele 10 principii etice ale sistemului Șlefuitorul de Diamante.

6. Ce rezultate ai avut Și cum te fac ele să te simți acum?

✅ Datorită acestor principii și metode și învățături valoroase pe care am început să le aplic în viața personală și profesională:

1. am primit mai multe claritate despre ce am de făcut eu ca și un om și suflet în viața acesta.

2. Am început să lucrez din spațiul de bucurie și aliniere cu sinele meu superior pe direcția afacerii și vieții mele personale.

3. Înainte făceam bani și într-un timp scurt toți banii dispăreau din viața mea. Au început să apară bani binecuvântați în spațiul meu, de care puteam să mă bucur Și mă bucur în continuare de ei.

7. În general Ce acțiuni sunt necesare pentru a reuși în viață?

✅ Acțiunile care m-au ajutat pe mine să am succes în viața mea personală, profesională și spirituală sunt:

1. Conștientizare

• Să-mi dau seama că unde mă aflu în momentul de față, nu era locul meu de vis și acea situație sau postură îmi făceau rău.  Mi-am dorit să trăiesc și pentru a schimba ceea ce trăiesc acuma, a trebuit să fac altfel lucrurile și să îmi schimb obiceiurile mele veche și disfuncționale.

2. Investiție energie timp și bani în mine și în dezvoltarea mea personală, profesională și spirituală

• am început să merg la tot felul de cursuri training-uri, terapie și să citesc cărți care aduc plus valoare în viața mea (nu romane) și am schimbat cercul meu de prieteni – acei oameni care erau bine unde erau și nu voiau să facă nicio schimbare către a fi cea mai bună variantă a lor.

3. Acțiune

• în timp ce primeam informații și învățături valoroase noi și învățam Ce este mai bine să fac pentru mine și în viața mea, le aplicam într-un mod conștient și repetat. Adică m-am scos pe mine din zona mea de confort și am început, de exemplu, zilnic să fac meditație.

8. Cu ce te ocupi în prezent descriere pe scurt produsele serviciile tale

✅ Misiunea sufletului meu este:

• Să răspândesc Adevărul Divin prin Comunicare Divină.

Asta este misiunea sufletului meu. Eu sunt unul dintre aceste suflete voluntare care a ales în perioada aceasta se vină pe pământ și mă aflu în acest corp și viață ca să ridic vibrația mea și apoi cu felul meu autentic de a fi, să influențezi pozitiv tot ce este în jurul meu și să susțin omenirea în procesul ei de ascensiune, de conștiință globală către dimensiuni cu vibrații mai ridicate.

✅ Business ul meu este producție video, foto și graphic design

8. Unde te pot găsi oamenii? site email profil de Facebook

🤍 Misiunea Sufletului Meu:

Facebook: https://www.facebook.com/masihunlimited

TikTok: https://www.tiktok.com/@masihunlimited

YouTube: https://www.youtube.com/@MasihUnlimited

Email: , Tel: +40756804240

📍 Pagina de business:

Web: https://masihstudio.com/

Facebook: https://www.facebook.com/MasihStudio

Email: ; Tel: +40756804240

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!