Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din Poveștile Șlefuitorilor: Alma Andrei

Ce provocare ai avut cu afacerea ta sau în viața personală când ai început să aplici sistemul semințelor?

Provocări am avut și am din toate domeniile, dar cea mai chinuitoare era legată de bani. Așa am început să fac cunoștință cu sistemul semințelor. Dintotdeauna am avut datorii și mi-a fost dificil să mă descurc cu banii.

  • Care sunt 2-3 frustrări/probleme legate de această provocare?

Cele mai mari frustrări sunt legate de faptul că nu pot să le ofer copiilor mei tot ceea ce vreau eu să le ofer, că nu putem călători oriunde vrem, oricând vrem și că nu putem să ne bucurăm de toate experiențele pe care am vrea să le avem, atât eu cât și copii mei.

  • Cum ți-au impactat afacerea și viața personală?

În primul rând mi-au influențat starea de bine. Eram tot timpul nervoasă și nemulțumită! Trebuia să refuz copiilor tot felul de solicitări. Eram certăreață și frustrată. Nu eram deschisă spre nimic și voiam să mă închid în casă, să nu mai văd pe nimeni și să nu mai aud nimic. Invidiam oamenii care mergeau în vacanțe și eram nemulțumită că eu nu pot face asta. Aveam și probleme de sănătate și familiale și financiare și datoriile mele creșteau constant.

  • Când ai auzit de Sistemul Semințelor?

Nu știu exact, dar participasem la un curs prin 2017 sau 2018. N-am conștientizat foarte bine atunci ce s-a întâmplat. Mai conștient cred că am început în 2021.

  • Care sunt 2-3 lucruri pe care le-ai făcut cu sistemul semințelor pentru a rezolva acea provocare sau a-ți îndeplini un obiectiv în direcția dorită?

Cel mai adesea mă strădui să fiu atentă la vacuitate. Că nimic nu vine de la el însuși și tot ceea ce se întâmplă e consecința gândurilor, vorbelor și faptelor mele. Atunci când lucrurile o iau razna și sunt neplăcute, e tare greu să recunoști că semințele tale au produs asta. Apoi, fac conștient acțiuni care știu că-mi aduc stare de bine și creștere- meditație, meditația cafelei și acțiuni pentru care să pot face meditația cafelei. Mă strădui în fiecare zi să fiu un om mai bun, mai prezent în viața mea, cu alegeri cât mai conștiente

  • Ce rezultate ai avut după ce ai integrat uneltele sistemului semințelor în munca ta?

Am devenit mult mai calmă- chiar și oamenii din jurul meu au constatat asta. Mă strădui să nu mai judec, să nu mai critic și să fiu atentă la ce și cum exprim. Sunt mai atentă la oamenii din jurul meu și la nevoile lor. Sunt mai atentă la gândurile și acțiunile mele. Am început să-mi diminuez datoriile și, poate cel mai important lucru, după 7 ani de stagnare am dat drumul afacerii mele.

  • Cum abordezi acum noile provocări sau obiective similare ajutându-te de uneltele sistemului semințelor?

Acum știu că ce semăn aia culeg. Știu mult mai mult rațional, dar am și unelte pe care mi le oferă sistemul semințelor pe care să le folosesc eficient. Orice se întâmplă sunt mult mai calmă, aștept să se așeze primele emoții automate după care mă strădui să-mi dau seama care a fost contribuția mea care a dus la provocările respective și mă strădui să corectez. Așa cum, acum știu că dacă vreau să obțin ceva- orice, în primul rând trebuie să ofer acel ceva.

Cu ce te ocupi în prezent – descrie pe scurt produsele/serviciile tale

Activitatea pe care am demarat-o de curând, după ani de lipsă de curaj este o activitate de suflet pe care o fac cu mare drag și încântare- activități de consiliere educațională sau de carieră pentru elevi, studenți sau adulți. În general, ajut elevii să-și aleagă studiile (facultatea și domeniul în care vor să-și dezvolte cariera), ajut studenții să-și planifice carieră și să-și pregătească intrarea pe piața muncii și pe toți cei care își doresc, îi ajut să obțină mai multă claritate și motivația de a face ceea ce contează pentru ei- prin activități de dezvoltare personală.

  • Unde te pot găsi oamenii (site, email, profil de FB)

Site: https://almaconcept.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/AlmaAndreiConsilierTrainer

Email:

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!