Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Despre frumusețe – un pic altfel

Un nou concept în frumusețea personală

“Când ieși pe stradă, îți aloci timp și te aranjezi ca să arați bine. Să fii frumoasă ca o floarea, la care oamenilor să le placă să se uite.

Și să te gândești astfel: nu e pentru tine, nu e pentru egoul tău. Vrei să arați foarte bine ca să existe încă un lucru la care oamenii de pe stradă să se uite cu bucurie.

Ideea e să faci ceva ce s-ar putea să vrei să faci oricum pentru tine – să arați bine când mergi pe stradă – dar îți schimbi motivația. Poți să încerci într-un mod conștient să arați bine pentru ceilalți, ca sa-i faci fericiți?

Adică să faci ceva și din partea ta pentru ca lumea să fie un loc frumos pentru ceilalți. Frumusețea devine ceva frumos, nu ceva egoist – devine un zâmbet vizual pentru cei care te întâlnesc. Frumusețea devine curată, pură: o floare care merge pe stradă.

Oferă încontinuu flori lumii – fă-ți un obicei nu doar să te îmbraci astfel, ci să și gândești în felul acesta pentru ceilalți, pentru plăcerea lor”.

(Geshe Michael Roach – “Karma iubirii”, pagina 103-104)

De unde vine frumusețea?

“Sămânța ca să vezi frumusețe? Pur și simplu, trebuie să eviți să te enervezi în situații în care ai putea să te enervezi ușor.

Frumusețea vine din faptul că nu ne enervăm.

Furia are o putere uriașă să ne ardă semințele karmice pozitive. Scrierile străvechi spun că sunt suficiente câteva minute de furie intensă pentru a incinera mii de semințe bune.

Furia are un efect special asupra semințelor care ne fac să ne vedem frumoși: menține o furie pe cineva – resentimente sau supărare de orice fel – și poți observa la propriu cum în câteva săptămâni îți apar riduri și ți se albește părul.

Ridurile și firele albe vin de la noi, la fel ca în exemplul cu pixul. Și procesul e complet reversibil. Dacă învățăm cum să nu ne enervăm în situații în care oricine s-ar enerva, treptata, frumusețea se va întoarce pe fața și pe corpul nostru”.

(Geshe Michael Roach – “Karma iubirii”, pagina 75)

Semințe pentru a vedea frumusețe fizică

“Vrei să creezi o sămânță pentru frumusețe undeva unde acum tu nu vezi frumusețe…poate să fie vorba de urechi sau de sâni. Pentru ca frumusețea să se întoarcă la tine, va fi nevoie să oferi tu frumusețe. Una dintre metode constă în felul în care vorbești cu oamenii.

În timpul zilei profită de fiecare ocazie ca să spui cuiva ceva frumos, ceva de bine. Încurajează-i pe toți cei din jur: caută cu atenție ceva ce ei fac bine, ceva minunat și spune-le acest lucru – mai degrabă decât să cauți părțile rele. Nu e nevoie să inventezi lucruri. Sunt multe miracole în lume, trebuie doar să le observi.

Nici nu conștientizăm că aproape tot ce ne înconjoară e deja un miracol. Cerul e un miracol. Apa e un miracol. Viața e un miracol.

Miracolele sunt posibile dacă folosești semințele.

(Geshe Michael Roach – “Karma iubirii”, pagina 145)

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!