Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum să facem pace cu inamicul invizibil!

Bine te-am găsit,

https://www.youtube.com/watch?v=1jSpCLWUrvY

Inamicul invizibil

În viața noastră, pentru a se întâmpla un lucru, e nevoie ca un alt lucru să se întâmple întotdeauna înainte. De ce așa? Deoarece viața noastră este exact ca o mașină.  Când răsucesc cheia, trece o secundă și mașina pornește. Am pornit mașina prin răsucirea cheii. Și credem că mașina pornește datorită cheii.

Dar ce ne facem când mașina nu pornește la răsucirea cheii? Mergem și ridicăm capota să aflăm cauza, nu? Într-adevăr, cauza este sub capotă, ascunsă privirilor; cauza pentru care mașina pornește este bateria, aflată la un nivel mai jos decât cheia. Bateria este cauza reală – cauza cauzelor – pentru care mașina pornește.

Așa stă treaba și cu succesul nostru în viață. Putem fi oamenii de succes la care visăm! Dar cum putem face asta?

Răspunsul este foarte simplu: doar prin a construi relații reușite cu fiecare persoană din viața noastră. Relațiile reprezintă “Cheia” care face succesul să „pornească”.

Dar ce ne facem când succesul se lasă așteptat? Nu vrea să „pornească”? Ridicăm capota și căutam “bateria”. Bateria reprezintă în acest caz emoțiile noastre negative – pe care noi le-am denumit metaforic „inamicul invizibil”.

Despre emoții negative și cum pot ele să ne saboteze progresul, am stat de vorbă zilele trecute cu Patricia Cihodaru –  psihoterapeut pasionat de ceea ce face și practician acreditat al metodei ”Călătoria” (”The Journey”)  – vezi video-ul de la începutul articolului.

Cu toții – sau cel puțin mare parte din noi – avem în relațiile noastre probleme (mai mari sau mai mici)  de genul:

  • conflicte în cuplu
  • neînțelegeri cu șeful, cu colegii sau partenerii de afaceri
  • dezamăgiri în relațiile cu prietenii
  • nepotriviri de viziune cu adolescenții noștri sau
  • pur și simplu nu știm ce să facem în relațiile cu copiii,

În perspectiva metodei Journey noi nu avem succes, NOI SUNTEM SUCCES, un potențial care abia așteaptă să se deruleze, să se manifeste in viețile noastre. Ceea ce nu ne permite să lăsăm acest potențial să se actualizeze sunt fie emoțiile negative pe care le-am reprimat în situații din viață când am avut eșecuri, dezamăgiri sau stres intens, fie credințele limitatoare despre noi înșine, despre viață și despre ce putem primi de la Viață.

Dacă nu adresăm conștient aceste emoții reprimate sau credințe inconștiente limitatoare vom continua să mergem prin viață ”cu frâna trasă” și vom ajunge să fim puși în situații cărora nu le găsim explicații logice. Vedem persoane care au resurse intelectuale sau sufletești deosebite, cu educație bună, plasate in contexte favorabile dezvoltării potențialului lor și care totuși fie nu se simt împlinite, fie sunt, de exemplu, mereu exceptate de la avansări deși muncesc mai mult decât ceilalți și cu rezultate mai bune sau sunt prinse pe o rotiță de hamster a eșecurilor, rupturilor, dezamăgirilor etc.).

Când realizăm că noi suntem succesul și împlinirea pe care le căutăm – uneori ani în șir – tot ce rămâne de făcut este să ne eliberăm de ceea ne blochează. Iar metoda Călătoria ne arată pas cu pas cum să facem aceasta, adică ne învață cum să accesăm și să dăm la o parte emoțiile negative și credințele auto-sabotoare stocate în subconștient ce compun abajurul care ne acoperă lumina care suntem fiecare dintre noi.

Mai multe detalii despre poți afla mai multe chiar de la Brandon Bays – fondatoarea metodei “Călătoria” făcând click aici

Introducere in metoda Calatoria

Unul dintre efectele cele mai ușor de observat ale aplicării metodei ”Călătoria” atât la adulți, cât și la copii, este creșterea încrederii în sine.

Neîncrederea în sine are la bază, cel mai adesea, fie credințe limitatoare despre noi înșine – de genul ”Eu nu pot”, ”Eu nu știu”, ”Sunt rău”, ”Sunt incapabil” etc., fie emoții reprimate poate cândva, demult: sentimentul că nu merităm ceea ce e mai bun în viață, teama că nu vom reuși, eșecuri trăite la vârsta adultă care își lasă amprenta emoțională asupra noastră și ne blochează din a trăi liberi interior și din a ne manifesta calitățile și abilitățile cu care am fost înzestrați sau pe care ni le-am format.

Metoda ”Călătoria” de Brandon Bays îți oferă un set de instrumente prin care te poți elibera atât de blocajele pe care le ai în plan mental, cât și de emoțiile negative pe care le-ai stocat cândva în sufletul și corpul tău. Nimeni nu îți mai poate lua stima de sine atunci când știi cine ești cu adevărat.

Dacă vrei să înveți și tu metoda ”Călătoria” – o adevărată poartă spre libertatea de emoțiile reprimate care, neadresate, îți pot afecta sănătatea, relațiile, rezultatele profesionale sau pur și simplu sentimentul de împlinire și bucurie de viață – te așteptăm la Seminarul ”Călătoria Intensiv” pe care Brandon Bays îl va susține între 8-10 iunie în București

Fă click aici pentru mai multe detalii despre eveniment și înscriere

Pentru membrii comunității Diamond Cutter România există și un discount special. Înscrie-te cu codul DC100 pentru a beneficia de o reducerea de 100 euro din prețul actual al seminarului. Reducerea este valabilă doar până la 1 iunie.

Aici este formularul de înscriere

Armonie  și gânduri bune!

Echipa Diamond Cutter

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!