Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum ajuți pe cineva să gândească corect?

Pentru majoritatea dintre noi care lucrăm în echipe, cu alți oameni, dar și servim alți oameni prin programe de consiliere, mentorat sau coaching, acest subiect este de mare interes.

În materialul video de mai jos, dăm răspuns la întrebările:

  • “cum poți ajuta pe cineva să gândească corect?” , în cazul programelor de consiliere, sau
  • “cum poți ajuta un coleg să înțeleagă mai bine o strategie, un plan..etc”, în cazul lucrului în cadrul unui proiect.

Dacă vrei să treci cu ușurință peste obstacolele în managementul echipei tale și să-ți crești impactul în munca ta, învață cum să implementezi principiile sistemului semințelor în profesia ta!

Plus, oricând ești pregătit îți recomand 2 modalități de a face acest lucru:

  1. Programează-te la o întâlnire introductivă de mentorat prin sistemul semințelor și descoperă un plan prin care poți progresa rapid aplicând acest sistem!
  2. Alătură-te clubului Seed System! Este grupul mastermind în cadrul căruia avem un program de 14 săptămâni în care înveți cum să implementezi treptat uneltele sistemului semințelor pentru creșterea afacerii și a carierei tale.

Spor la grădinărit!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!