Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cele 4 Puteri Pentru Eliminarea Semintelor Negative

Saptamana trecuta la intalnirea grupului de suport am discutat un subiect foarte important ~ eliminarea semintelor negative din subconstient.

Odata ce inveti cum functioneaza semintele karmice, iti dai seama ca in interiorul tau exista atat seminte pozitive cat si negative. Incepi sa plantezi seminte pozitive prin tot ceea ce faci , ceea ce spui si ceea ce gandesti. Dar pana sa infloreasca noile seminte pozitive plantate, mai astepta la coada multe alte seminte plantate in trecut. Iar multe din ele sunt si seminte negative.

Si in special pentru aceste seminte negative exista o formula foarte eficienta de a le elimina, sau cel putin a le diminua din efecte. Iata care sunt pasii prin care trebuie sa le treci:

Cele 4 Puteri:

1. Fundația (vacuitatea)
2. Regret inteligent (pentru faptele negative din trecut)
3. Stop (o perioada de timp te oprești din perpetuarea acelei seminte negative)
4. Antidot (plantezi semințe pozitive pentru a contrabalansa karma pe +)

Si asta este o metoda foarte puternica ce o recomand s-o faci simultan cu cei 4 pași de plantare a semințelor pozitive.

Exista si un intreg curs, The 4 Powers plus detaliile despre ritualul de eliminare a semințelor negative ce e bine sa-l faceți periodic. Pentru cine-i interesat, il poti urmări aici: http://www.theknowledgebase.com/archive/en/dailypractice06-1999-california-geshemichael/

Aceasta practica te învăța cum sa cureți karma negativa acumulata in trecut si sa previi acele semințe negative din a inflori sub forma de dificultăți, probleme durere sau suferință în viata ta.

Spor la gradinarit !

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!