Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Arta de a fi părinte

arta de a fi părinte

Iata un discurs foarte bun tinut de Michael Roach in 2011 despre cum poti aplica cateva principii in cresterea copiilor.

Discursul se chama “The Yoga of Parenting” si iata cateva puncte principale din discurs:

Nu ii poti educa pe copii in mod direct. In schimb trebuie sa fii foarte atent la comportamentul tau. Sunt 3 niveluri de comportament in prezenta copiilor pentru ca ei copiaza tot ce vad la tine:

1) In cazul in care cineva te enerveaza, e important sa te descarci cat mai repede de nervi si ura, . Copilul observa asta la tine, si intelege ca nu are rost sa tina ura in el pentru alte persoane

2) Nivelul de toleranta vis a vis la diferentele intre tine si alti oameni. Aici e important sa observi partea buna din ceilalti mereu si sa nu te impiedici de aspecte ce ti se par negative

3) Sa observi la copilul tau aspecte divine, si sa le notezi intr-un jurnal. In felul asta copilul devine o practica spirituala, ajungi sa-l vezi ca pe un inger trimis special ca sa-ti lumineze viata

Apoi a mai povestit despre un experiment la care a participat si el, in care un grup de copii au fost crescuti fara prea multi stimuli la tehnologie si internet in casa pana au intrat la liceu. Au observat ca starea lor de fericire era mult mai ridicata fata de restul care stateau ore intregi in fata calculatorului.

Tot acesti copii erau si mai deschisi catre interactionarea fata in fata cu ceilalti oameni.

Recomand sa-l ascultati !

linkul aici. Yoga of parenting

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!