Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Eu am inceput o afacere pe Amazon – ce as putea sa fac in cazul acesta?

Laura G, din comunitatea DCI întrebară:

“Eu am inceput o afacere pe Amazon – ce as putea sa fac in cazul acesta? Și altă întrebare, cum aș putea scăpa de blocajul pe care-l resimt atunci când vreau să lucrez la afacerea mea?”

Răspuns

Gasesti raspunsul şi în sesiunea de întrebări/răspunsuri a lui Geshe: e ok să ai o afacere pe Internet şi pe amazon. Pentru ca afacerea ta să fie de succes seminţele pe care le poţi planta sunt să îi ajuţi pe alţii să facă progrese în viaţa lor folosind Internetul. Poţi învăţa persoane mai în vârstă cum să folosească skype-ul sau FB ca să comunice cu copiii sau cu nepoţii lor. Cea mai puternică sămânţă este să îi ajuţi şi pe alţii să aibă succes pe amazon. Iar cea mai şi cea mai puternică sămânţă este să le spui persoanelor care încep o afacere pe amazon care este produsul cu care tu ai succes (din câte ştiu, în comunitatea amazonienilor nu se împărtăşesc produsele că cică se creează concurenţă pe acelaşi produs).

https://www.youtube.com/watch?v=DcOD2VollyE

Bineînţeles, MUSAI Meditaţia Cafelei. Recomandarea mea este să mergi în paralel şi cu dezactivarea seminţelor negative. În primul rând să fie respecatat regimul fiscal şi toate cerinţele legislative. Apoi, să te uiţi în trecut şi să identifici (dacă există) situaţii în care ai blocat proiecte, ai invidiat succesul altora, ai dorit eşecul altora sau ai încălcat vreun drept de proprietate fizică sau intelectuală şi să dezactivezi aceste seminţe negative folosinf 4 Powers.

Iată și înregistrarea discursului de la finalul cursului SCIM:

https://www.facebook.com/sedonacollegeinternational/videos/1769230920065544/

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!