Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Actul adevărului (audio)

Iată încă o mică mostră din audiobook-ul Șlefuitorului, ce va apărea în luna decembrie. Actul adevărului (capitolul 8) este foarte important, deoarece te va ajuta să-ți readuci aminte de unde vine realitatea și în același timp îți va da încredere în munca pe care o faci zi de zi.

Actul adevărului (capitolul 8) este foarte important, deoarece te va ajuta să-ți readuci aminte de unde vine realitatea și în același timp îți va da încredere în munca pe care o faci zi de zi. 

Foarte mulți oameni generoși sunt dezamăgiți că nu au succes. Iar asta vine 100% din lipsa de înțelegere a principiilor tiparelor mentale. Repetând actul adevărului, te vei putea bucura de fiecare moment de când începi să aplici principiile DCI în munca ta.

“Când înțelegi ce faci, lucrul pe care-l realizezi devine infinit mai puternic.”

Spor la plantat!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!