Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Aniversarea a 30 de ani de ACIP

După cum ați aflat în DCI 2, cea mai puternică sămânță pentru talentul ultim și vocația ta, este perpetuarea înțelepciunii în lumea din care faci tu parte.

V-am mai spus eu în trecut despre proiectul de suflet al lui Geshe Michael Roach, ACIP – Asian Classics Input Program. Acesta a fost proiectul pe care GMR l-a susținut de când a început să lucreze la firma de diamante și nu s-a oprit să-l susțină nici până azi.

Există și o arhivă online a tuturor textelor tibetane introduse ce poate fi explorată de către orice student al acestor învățături.

În această învățătură nicio idee personală nu poate supraviețuii timpului dacă nu este bazată pe înțelepciune. Asta este și motivul pentru care pe parcursul anilor, cei care practică cu adevărat, vor curăța învățătura de orice idei nefolositoare. Practic, este fail-proof împotriva erorilor.

Pe mine asta m-a impresionat încă de la început în modul cum predă GMR atât seminariile DCI cât și cursurile ACI – Acuratețea învățăturilor și documentarea lor este incredibilă. Chiar am și comandat câteva cărți publicate de Lama-ul lui (Khen Rinpoche), și am observat același lucru – sunt de o acuratețe maximă, este o știință pură.

Azi se împlinesc 30 de ani de când acest proiect a luat naștere, este deja la a 2-a generație și va mai dura încă 700 de ani până vor fi catalogate și introduse toate textele.

Lets rejoice ! (iar pentru cunoscători 10% 🙂 )

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!