Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

10 Recomandări pentru munca cât #staiacasă !

Pentru că în ultimele săptămâni munca tuturor ne-a fost schimbată prin contextul declanșat de Coronavirus, iată câteva recomandări care să-ți facă ziua mai eficientă. Este o perioadă foarte interesantă, deoarece am ajuns să ne ferim de un inamic invizibil practic pentru ochiul uman. Dar cu un microscop suficient de bun, putem vedea totuși acest virus cum arată.

Mult mai ascunse decât acest virus, sunt tiparele mentale. Astfel că ne bazăm pe principiile pe care le-am tot practicat în ultimii ani pentru a putea trece cât mai rapid și eficient peste această perioadă care pentru mulți poate fi o provocare.

Așadar, venim cu 10 recomandări pe care le poți urma în această perioadă pentru a continua să lucrezi cu spor și să continui să-ți aduci contribuția celor din jur:

1) Să ai o rutină zilnică: dimineața, după-amiaza și seara. Ajută dacă o scrii pe o foaie și o pui la vedere.

  • meditația de dimineață – pregătirea zilei,
  • antrenament fizic,
  • citit / studiat materialele marilor gânditori ai lumii – orice despre semnificația superioară a vieții, care abordează sensul existenței noastre, nu mijloacele prin care ne câștigăm existența.
  • lucru remote pentru proiectele în derulare,
  • stretching – la 2-3 ore.
  • să mănânci la ore fixe, să nu ronțăi între mese (dat fiind starea de anxietate care se instalează treptat, există tendința de a ronțăi tot timpul câte ceva)
  • odihnă (20-30m/zi) – acum ai ocazia de a ajunge la zi cu somnul pierdut

2) Abține-te să faci cumpărături compulsive pe internet. Nu se știe cât poate dura această criză. Rezumă-te doar la cumpărarea necesităților imediate. Chiar dacă sunt multe oferte foarte atractive, chiar și în cazul acțiunilor pe bursă… abține-te! Iar dacă totuși cumperi ceva, rămâi echilibrat, nu te bucura excesiv de mult. S-ar putea ca bucuria în exces pentru că ai prins o ofertă bună să îți pună piedici pe viitor și să nu înțelegi de unde vine.

3) Reconectează-te cu prietenii. Încearcați să vă vedeți live (Facetime, Skype… sau chiar conferințe cu mai mulți). Această activitate plantează și foarte multe semințe bune pe relații, deoarece mulți oameni se simt singuri stând izolați în această perioadă. Și chiar și tu dacă te simți singur, te va ajuta să-ți ameliorezi starea.

4) Profită de resursele educaționale puse la bătaie. Biblioteci virtuale, siteuri de cursuri pe orice subiect gratuite sau cu reduceri majore, tururi virtuale de muzee, chiar și spectacole de teatru / operă. Si noi avem 2 cursuri recomandate în această lună pentru oricine vrea să aprofundeze Sistemul Șlefuitorului. (vezi categoria cursuri pe site!)

5) Caută metode de gestionare a fricii, panicii și anxietății asociate acestui contex. Fie că apelezi la un psiholog, terapeut sau un grup de suport, consideră resursa care îți este cea mai potrivită ție. Să nu acționezi în acest sens, poate deveni nociv. Ajută mult și tehnicile de relaxare fizică.

6) Rugăciune / Meditație Tong Len – pentru cei care trec prin provocări majore în această perioadă (pe sănătate, pe financiar, pe afectiv/emoțional…etc.). ”Profită” din plin ori de câte ori auzi lucruri neplăcute să practici această stare mentală – starea de empatie și compasiune pentru cei din jur. Această practică te va ajuta să-ți menții echilibrul mental și să nu pici în spirale descrescătoare de panică sau frică despre viitor.

7) Caută intervale orare în care poți ieși la o plimbare în aer liber. Ajută mult pentru relaxare mentală. Deasemenea ajută mult să ieși în spații deschise.

8) Protejează-te, ferește-te de locuri aglomerate! Nu ignora regulile oficiale emise de Ministerul Sănătății. Informează-te din surse oficiale, nu pierde timpul pe internet cu orice informație neverificată.

9) Contemplă legile semințelor mentale și felul cum ele ne creează realitatea înconjurătoare. De multe ori ne chinuim să ne aducem aminte de semințe și de vacuitate, dar fix contextul actual poate fi un declanșator foarte puternic, care să te ajute să te reîntorci la principiile de bază și să înțelegi mai bine de unde vine această realitate.

10) Ultima dar nu cea din urmă: Nu te opri din plantat semințe bune! Chiar dacă avem tendința de a ne contracta, de a ne face economii… fix în această perioadă putem planta semințe foarte puternice. Deoarece toți cei față de care plantăm aceste semințe sunt soluri foarte fertile pentru simplu fapt că au nevoie mare. Perpetuarea semințelor pozitive te poate proteja mult mai mult decât orice asigurare convențională.

 

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!