Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Epidemie exterioară versus epidemie interioară

Ori de câte ori există o ”situație” care cere atenția ta spre a fi rezolvată, calea conține 2 abordări: Cea convențională și cea bazată pe tipare mentale. Ambele căi trebuiesc abordate simultan.

Partea convențională nu este deloc de neglijat, pentru că ne folosim de ea pentru a-ți proteja viața ta și a celor din jurul tău. Având în vedere deciziile luate la nivel național legate de Coronavirus, vrem să-ți reamintim câteva lucruri importante pentru siguranța ta:

  • spală-te pe mâini cât mai des (o spălare eficientă și facută în mod corect durează 20 secunde).
  • asigură-te că dezinfectezi supfrafețele din casă sau de la birou
  • evită locurile aglomerate
  • tușește/strănută în cot, NU în palmă
  • informează-te doar din surse oficiale sigure (http://www.ms.ro/)
  • și cel mai important: nu te panica, dacă ai grijă de organismul tău și îi oferi toate condițiile necesare pentru o funcționare optimă a sistemului imunitar, atunci diminuezi riscul de a contacta virusul sau de a te îmbolnavi.

Partea de semințe / tipare mentale

Iar în planul tiparelor mentale, îți recomand să urmărești 2 episoade din emisiunea de dimineață ”Copacul cu Piersici”, începută de curând de echipa DCI din Sedona.

În primul episod se discută despre tiparele mentale pentru sănătate, despre cum ne influențează ele atât sănătatea personală cât și mediul înconjurător:

 

Iar în episodul 5 se discută despre ce anume face ca semințele bune plantate să rodească mai rapid. În special se discută în acest episod despre o epidemie interioară pe care noi toți o avem, anume ”importanța de sine, sau prețuirea de sine.” Orice epidemie exterioară apare mai întâi sub forma acestui tipar mental. Munca de a elimina acest tipar nu este deloc ușoară, dar dacă-l înțelegem, putem începe să renunțăm zilnic la câte o tendință legată de acest tipar mental. Iar acest lucru va face ca orice alt tipar pozitiv să rodească mult mai rapid, inclusiv tiparul pozitiv de a ne vedea într-0 realitate sigură dpdv al sănătății.

 

Ai grijă de tine!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!