Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Webinar 23 februarie ”Eliminarea factorilor consumatori de timp”

Webinar LIVE

Eliminarea Factorilor
Consumatori de Timp

🗓 23 februarie ⏰ ora 19:00Timpul trece. Și noi odată cu el.


Chiar și cele mai moderne instrumente digitale, care ar trebui să ne elibereze din timp, ne leagă și mai mult de muncă, iar ziua devine din ce în ce mai strânsă. În același timp, trebuie să ținem din ce în ce mai mult în minte, un flux neîntrerupt de gânduri asupra căruia nu avem aproape niciun control. În loc să ne simțim independenți, suntem conduși de însăși scurgerea timpului.
 
Ideea că putem să planificăm ceea ce vrem să se întâmplă în anul viitor, doar prin plantarea unei semințe, folosind cei 4 pași, câteodată pare imposibil de conceput.

Vom examina cu atenție ideile despre concepția timpului, despre cum s-au schimbat de-a lungul secolelor apoi vom folosi noile noastre înțelegeri pentru a atinge un nou si incredibil de înalt nivel de Management al timpului ce ne va permite sa dobândim cu ușurință tot ceea ce ne-am dorit vreodată într-o manieră calmă si relaxată și apoi vom continua cu proiecte și mai îndrăznețe.

Până la urmă, întreg scopul acestei vieți este să o folosim cât se poate de bine, să facem cât de mult putem pentru a impacta lumea din care facem parte.

Sistemul
Diamond Cutter

(al Șlefuitorului de diamante)

… oferă o abordare nouă și în același timp veche de mii de ani pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, sistemul oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră orice vis ne dorim.

Ce vei învăța în acest webinar:

În acest webinar vom aborda gestionarea timpului prin sistemul semințelor. Mai exact, vei înțelege cum să elimini factorii care îți consumă timpul.

Apoi vom aprofunda ideea de potențial ascuns al timpului (sau vacuitate a timpului). Înțelegând acest concept putem avea mai mult din timp pentru a realiza lucrurile pe care vrem să le facem. Vei înțelege cum nu există timpul și cum există de fapt. Acest lucru te poate ajuta să eliberezi multă anxietate legată de timp dar și cum să poți avea parte de tot timpul necesar activităților tale.

Pe scurt, iată ce vei câștiga participând la acest webinar

  • Cum să fii în controlul timpului tău
  • Înțelegerea timpului prin sistemul semințelor
  • Cum poți avea parte de mai mult timp într-o zi
  • Identificarea celor 7 factori consumatori de timp
  • Potențialul ascuns al timpului

Recapătă controlul asupra timpului tău – folosind Sistemul Șlefuitorului de diamante !

Cine te va însoți?

Fiecare program Diamond System România este susținut de îndrumători români care au făcut cursuri de formare în Sistemul Șlefuitorului de diamante, la Sedona School Of International Management din Arizona, SUA.

Octavian Baban

Octavian Baban

Coach și trainer în Sistemul Semințelor, fondator Diamond System România.


Inginer de pregătire, mereu mi-am dorit să descopăr un sistem care funcționează de fiecare dată în tot ceea ce-mi propun să realizez.

Așa am ajuns să studiez în 2014 Sistemul Șlefuitorului de diamante, iar din 2017 am devenit trainer acreditat al acestui sistem în cadrul Colegiului de Management din Sedona. Acum am bucuria de a-i îndruma și pe alți oameni, antreprenori sau profesioniști care își doresc să evolueze continuu.

Mihai Solomon

Mihai Solomon

Îndrumător Seed System

Felician este fondatorul Solomon Teachings. Lucrează cu oamenii, pentru oameni din dorința de a schimba lumea persoană cu persoană. Susține training-uri, workshop-uri și sesiuni de consiliere bazate pe Învățătura Șlefuitorului de diamante. Cel mai mult simte că trăiește când este pe scenă și vorbește oamenilor, motiv pentru care a ales să devină Vicepreședintele pe Educație Toastmasters Constanța.

Fii exemplul pe care vrei să îl vezi în lume!- este rădăcina credințelor lui. A deținut propria lui afacere, a lucrat în avocatură timp de 4 ani dar  inima lui se întorcea mereu la psihologie, dezvoltare personală și învățături străvechi. 

În septembrie 2020 a participat pentru prima dată la Sesiunea academică SCIM a colegiului din Sedona, pentru a deveni îndrumător în sistemul Diamond Cutter.


Cunosti pe cineva care are nevoie să învețe să-și gestioneze mai bine timpul?

🗓 23 februarie ⏰ ora 19:00 – 20:30

Platforma: Zoom / Youtube (linkul va fi trimis prin email)

Înscriere gratuită

Participare Webinar
Live Q&A la final

Întrebări frecvente

Contact

Dacă ai nevoie de orice înformație cu privire la acest program, nu ezita s-o contactezi pe Livia!

Livia Soare

Livia Soare

Îndrumător & Relații cu clienții


0756433608